bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

Kısa Vadede Bitcoin ve Altcoinler Ne Olacak?

Fexobit Araştırma Uzmanı Berna Süslü’nün sunuculuğunda kriptografik’te bu hafta; Bitcoin‘de FOMO etkisi geçti mi, Bitcoin ve altcoinler ne olacak, Google ile Ethereum iş birliğinin sonucunda Ethereum yükselecek mi, kripto para piyasalarında neler oluyor konularını ve daha fazlası konuşuldu.

Bitcoin ve Altcoinler’de Kısa Vadede Gerçekleşecekler

Fexobit sponsorluğunda gerçekleştirilen Kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. Kriptografik’in yeni bölümünde hafta başlarında risk iştahının tetikleneceği pek çok veri açıklandığına değinildi.

Teknoloji hisselerinin ve Bitcoin’in yükselişe geçmesiyle birlikte korkulan olmadı ve hafta başından Çarşamba gününe kadar toplamda 62 saat boyunca hisseler pozitifte kaldı.

Programın devamında, normal şartlarda makro tarafında etkilenmelerde ilk olarak Bitcoin etkilenmeleri gerçekleşiyordu. Pazartesi günü ise ilk tepki Ethereum tarafından gerçekleşti. Bunun nedeni ise İngiltere’nin yeni Başbakanı Rishi Sunak’ın Ethereum hakkındaki açıklamaları oldu.

Kriptografik’te konuşulan bir diğer konu ise Elon Musk’ın Twitter’ı satın alımı oldu. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte Musk’ın desteğiyle bilinen Dogecoin’in fiyatlarında da hareketlenmelere değinildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala