bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,132.92 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,124.45 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 595.01 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.57 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519736 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460167 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146747 2.84%

KING Coin Nedir?

KING Coin Nedir

KING coin, CryptoBlades Kingdom adlı bir oyun platformunda kullanılan kripto paradır. Söz konusu platform son zamanlarda kripto para piyasasında popüler olan oyun mecralarına verilebilecek güzel bir örneği teşkil ediyor. Bir araziye sanal anlamda sahip olan kullanıcılar diğer kullanıcıların sanal topraklarını ele geçirmeye çalışıyor. Çeşitli yöntem ve stratejilerden faydalanan kullanıcılar keyifli bir oyun deneyimine erişebiliyor. CryptoBlades Kingdom platformunda kullanılan KING coin’ler kullanıcıların burada işlem yapmalarına yarıyor. Örneğin bahsi geçen sanal arsalar platform üzerinden KING coin yoluyla alınıp satılıyor. Bir tür metaverse projesi olarak da tanımlayabileceğimiz KING coin ekosistemi kullanıcılarına hizmetler sunuyor.

Okumaya devam ettiğiniz bu içerik boyunca CryptoBlades Kingdom platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine neler kazandırdığından bahsediyor olacağız. Üstelik burada sıklıkla kullanılan kripto para KING coin’ler hakkında da bazı ilgi çekici detayları sizlerle burada paylaşacağız. Metaverse alanında geliştirilen projeler arasında yer alan bu teşebbüs de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmışa benziyor. Piyasadaki diğer metaverse projelerine göre daha geri sıralarda duran KING coin projesi kullanıcılarına sanal arsalar sunuyor. Rekabetçi bir sistemi benimseyen platformda oyuncular heyecanlı bir oyun deneyimi yaşıyor. CryptoBlades Kingdom ekosisteminin diğer detaylarına aşağıdaki başlıklardan ulaşabilirisiniz.

KING coin

KING Coin Ne Zaman Çıktı?

KING coin projesi faaliyetlerine 2021 yılında başlamış. Kısaca bir süre içerisinde kendisine taraftar toplamayı başaran proje bugünkü geldiği noktaya erişmeyi başarmış. Metaverse, kripto para piyasasında son zamanlarda kullanılan en popüler terimlerden. Sanal bir gerçeklik anlamına gelen bu ifade kripto severler arasında gittikçe daha sık kullanılır oldu. Bu trende uyum sağlamak isteyen geliştiriciler de projelerini bu yönde ürettiler. Sonuç olarak kullanıcıların metaverse alanındaki ihtiyaçları bir şekilde karşılandı. CryptoBlades Kingdom ekosistemi de piyasada son zamanlarda türeyen metaverse projeleri arasında yerini aldı. Oyun dünyası ile kripto paraların heyecanlı piyasasını bir araya getiren bu projeler son zamanlarda revaçta. Elbette bu platformlara gelecekte nelerin olacağını bilemeyiz. Halihazırda piyasaya hakim olan trendin kullanıcıları nasıl sonuçlara götüreceği merak konusu.

KING Coin Fiyatı Nedir?

KING coin fiyatı ile ilgili en güncel verilere aşağıda bulunan başlıklardan erişebilirsiniz. CryptoBlades Kingdoms platformu ekibi, projelerinin kripto para topluluğuna en güzel ve verimli şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar yürütmüş. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evrakı maalesef kullanıcılarla paylaşmamış. Böylesi evraklara whitepaper denildiğini kripto para tutkunları bilirler. Whitepaper’larda projeler hakkında sektörel ve teknik veriler bulunuyor. Bu sayede hem o projeye yatırım yapacak kullanıcılar hem de teknik imkanlarla ilgilenen geliştiriciler istedikleri bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip projeler topluluk tarafından daha güvenilir olarak değerlendiriliyor diyebiliriz. Ancak KING coin projesi bu tür projelere arasında yer almıyor çünkü söz konusu evraka web kaynakları üzerinden erişim bulunmuyor.

Piyasayı gösteren çeşitli takip platformlarına göre bu kripto paralardan piyasaya azami düzeyde ne kadar arz edilecek öğreniyoruz. Buna göre KING coin miktarı toplamda 1 milyar adeti geçemeyecek. İçeriğin hazırlandığı anda alınan verilere göre dolaşımda bulunan KING coin’lerin sayısı 12 milyon kadar. Bu da toplam arzın oldukça küçük bir miktarına karşılık geliyor.

KING

KING Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KING coin 0,001959 TL TL’den işlem görüyor. KING coin fiyatı son 24 saat içerisinde 2.39% değişim gösterdi. KING coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 119,599 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

KING Coin Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KING coin $ 0.00006 dolardan işlem görüyor. 2022 yılının ocak ayı itibariyle KING coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,83 dolarla kaydetti. Bununla birlikte KING coin yılın en düşük seviyesini ise 0,023 dolarla belirledi.

KING Coin Nasıl Çalışmaktadır?

KING coin’lerin yer aldığı CryptoBlades Kingdom ekosistemi sanal bir gerçeklik meydana getiriyor. Metaverse ya da meta evren olarak da bilinen bu sanal dünyada kullanıcılar tıpkı gerçek dünyamızda olduğu gibi araziler satın alıyor. Kullanıcılar krallıklarını bu arsalara kurarak diğer krallıklarla mücadele içerisine giriyor. Ekosistem 5000 x 5000 boyutunda dev bir kareden oluşuyor. Başka bir deyişle platformda toplamda 25.000.000 adet arz edilebilecek arazi bulunuyor. Bu araziler 50×50 şeklinde gruplandırılmış. Buna göre ekosistemde 400 adet bölge bulunuyor. Bütün bu bahsettiklerimiz blockchain teknolojisiyle sabit. Tüm bu ekosistem bir blok zinciri üzerinde yer alsa da ekibe göre ilerde diğer zincirlerle de bağlantılı olma durumu söz konusu hale gelebilir. Oyun orijinalde Binance akıllı zincirine (BSC) dayandırılmış. Ancak projenin web sayfasında yer alan verilerde diğer blok zincirlerine ulaşma hedeflerinin bulunduğu ifade ediliyor.

KING nedir

CryptoBlades Kingdom ekosisteminde gerçekleştirilen bütün işlemler KING coin’ler aracılığıyla tamamlanıyor. Bu kripto paranın kendisine organik bir kullanım alanı bulduğunu ifade edebiliriz. Platformu kullanan oyuncular KING coin’ler aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebilecek. Oyuna küçük bir krallıkla başlayan oyuncular süreci takip ederek ve yaratıcılıklarını kullanarak gelişim gösterebilecekler. Bu tür oyunların genellikle büyük bir tutkuyla oynandığı biliniyor. Kullanıcılar diğer krallıkları ele geçirerek sanal arazilerini büyütebiliyor. Üstelik oyuncuları eylemleri sonucunda çeşitli sürprizler de bekliyor. Ganimet niteliğindeki hazineler bu sürprizlere örnek olarak gösterilebilir.

KING Coin Nasıl Satın Alınır?

KING coin satın almak isteyen kullanıcılar kripto para borsalarını ziyaret edebilir. KING coin alım satımına olanak veren borsaların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Bu borsalar Pancakeswap, Lbank ve Apeswap olarak biliniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala