bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,850.57 4.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,076.90 3.10%
bnb
BNB (BNB) $ 579.47 3.02%
solana
Solana (SOL) $ 142.50 3.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526646 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46801 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140461 5.61%

Kanada BTC borsasından ortaklık hamlesi

40757

Kripto para piyasasında ortaklık haberleri ile çok sık karşılaşıyoruz. Bull Bitcoin da Kosta Rika’nın başlıca fiat ödeme sistemi SINPE Movil ve yerel bir kripto cüzdan çözümü olan Bitcoin Jungle ile ortaklık kurmaya karar verdi.

Kanada BTC borsası Kosta Rika’nın başlıca fiat ödeme sistemi ile yan yana

Merkezi Kanada’da bulunan ve saklamaya tabi olmayan bunun yanında sadece Bitcoin‘e yönelik bir borsa olan Bull Bitcoin, Kosta Rika’nın başlıca fiat ödeme sistemi olan SINPE Movil ve yerel bir kripto cüzdan çözümü olan Bitcoin Jungle ile ortaklık kurdu.

40757

Bull Bitcoin’in yaptığı açıklayamaya göre; hem Kosta Rika vatandaşları hem de yabancılar yerel para birimi Colones’u Bitcoin’e dönüştürebilecek. Bull Bitcoin ayrıca normal banka transferleri yoluyla hem Colones hem de USD cinsinden banka hesaplarına (IBAN) ve bu hesaplardan dönüşüm yapılmasına da olanak tanıyacak.

Aslında borsa, Bitcoin Jungle cüzdanı üzerinden çalışacak ve kullanıcılar fiat paralarını SINPE Movil aracılığıyla Bull Bitcoin’e göndererek Bitcoin satın alacak. Bunun yanında Bitcoin Jungle hesaplarına BTC alacak. Bull Bitcoin’in vurguladığı gibi bu, yatırımcıların Bitcoin’lerini fiat para birimiyle hızlı ve etkili bir şekilde paraya çevirmelerini mümkün kılaca.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala