bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.33 0.78%
bnb
BNB (BNB) $ 609.28 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.68 3.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520189 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464578 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148636 2.49%

Jump Crypto, Solana Ağını Yenilemek İçin Yeni Planını Açıkladı

jump crypto solana agini yenilemek icin yeni planini acikladi

Geçtiğimiz günlerde Solana ekosistemine ait sıcak cüzdanlardan kullanıcıların varlıkları çekilmişti. Son zamanlarda zor günler geçiren Solana ağının kaynak kodlarında kritik bir açık tespit edilmişti. Bu kez Jump Crypto, Solana için yeni bir doğrulayıcı oluşturacağını duyurdu.

Jump Crypto, Solana İçin Kollarını Sıvadı

Yakın zamanda gerçekleştirdiği güncelleme ile duraklama sorununu çözen Solana ağı, yaşadığı sorunları kökten çözmeye çalışıyor. Jump Crypto, Solana için yeni bir doğrulayıcı oluşturacağını aktardı. Doğrulayıcının ana hedefi, Solana ağının ölçeklenebilirliğini ve güvenilirliğini artırmak olduğu belirtildi.

jump crypto solana agini yenilemek icin yeni planini acikladi

Chicago merkezli TradFi devi Jump Trading Group’un kripto para birimi kolu Jump Crypto bugün Solana ağı için yeni bir açık kaynaklı doğrulayıcı oluşturduğunu duyurdu.

Jump Crypto, sık sık kesintiler ve yavaşlamalarla boğuşan Solana ağının verimini ve güvenilirliğini artırmaya çalışarak ağın altyapısının temel bir bölümünü yenilemeye çalışıyor.

Solana Vakfı’nın yönetici direktörü Dan Albert yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

Jump, ağları ölçeklendirme ve yüksek performanslı yazılım sistemleri oluşturma konusunda 20 yılı aşkın bir süredir benzersiz bir deneyime sahip. Solana Ağı’na katkıları, görev açısından kritik sistemleri iyileştirecek ve ağın milyarlarca kullanıcıya ölçeklenmesine yardımcı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala