bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,397.25 5.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.45 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 554.17 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.01 9.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49826 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457587 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152271 4.73%

JPMorgan’a Göre Ethereum Bitcoin’den Üstün

jpmorgan-defiin-buyume-potansiyeline-inaniyor

ABD’nin en büyük bankalarından olan JPMorgan, Ethereum‘un Bitcoin‘e göre bir üstünlüğünün olmasının ana nedenlerini ortaya koyduğu bir rapor yayımladı. Rapora ek olarak Analist Nikolaos Panigirtzoglou da Ethereum Blockchain ağının merkeziyetsiz finans için daha önemli olduğuna inandığını belirtti.

JPMorgan’a Göre Ethereum Bitcoin’den Daha İyi

DeFiPulse tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum tabanlı DeFi projelerinde kilitlenen toplam değer, şaşırtıcı bir şekilde 106 milyar doları geçmiş bulunuyor. Bu da başta JPMorgan olmak üzere birçok kimse tarafından Ethereum’un Bitcoin ağından daha iyi olduğu görüşünü desteklemek için kanıt olarak gösteriliyor.

jpmorgana gore ethereum bitcoinden ustun 2

Panigirtzoglou, enflasyona karşı bir koruma görevi gören Bitcoin’in, finansal sistemin risklerini açığa çıkaran düşük faiz oranı ortamında büyüdüğüne dikkat çekiyor. Panigirtzoglou konuyla alakalı şunları kaydetti:

“Tahvil getirilerindeki artış ve para politikasının nihai olarak normalleşmesi, bir dijital altın biçimi olarak Bitcoin üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturuyor. Aynı şekilde daha yüksek reel getiriler geleneksel altın üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturuyor.”

Son olarak 3 Kasım’da Ethereum’un (ETH), mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.674 dolara ulaştığını hatırlatmakta fayda var.

Ethereum (ETH), haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 4.486 dolardan fiyatlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala