bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Jesse Powell, Bitcoin’in (BTC) Yaşadığı Değer Kaybını Sıradan Bir Olay Olarak Nitelendirdi

jesse powell

Kraken CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in (BTC) düşüşünü, sıradan bir olay olarak değerlendiriyor.

Son iki ay içerisinde Bitcoin’in gösterdiği düşüş sebebiyle, sektör içerisinde olumsuz bir hava yaşanıyor. Kraken CEO’su ise Bitcoin’in yaşadığı değer kaybını “parkta yürüyüş” gibi sıradan bir olay şeklinde ifade ediyor.

“Bu benim için sıradan bir gün, sadece parkta bir yürüyüş. Bu, son on yıldır üzerinde bulunduğum rollercoaster’da sadece küçük bir düşüş. Tarihsel olarak, bu geçmişte gördüklerimizle karşılaştırıldığında gerçekten hiçbir şey değil”

Powell’a göre, FUD’a kapılıp çıkış yapan trader’ların büyük bir bölümü, sektöre yeni giriş yapan kişiler. Çünkü uzun zaman ölçeğine bakıldığında Bitcoin hale en iyi performans gösteren kripto paralar arasında yer alıyor.

“Çin’in Baskısı Olumlu Bir Gelişme”

Powell, Çin’in kripto para sektörü üzerindeki baskısının kötü bir şey olmadığı aksine iyi bir gelişme olduğunu düşünüyor. Powell, Çin’in bu baskısıyla beraber Bitcoin madenciliği konusunda ABD’nin öne çıkacağını düşünüyor.

“Bu, Amerika Birleşik Devletleri’nin tüm bu madenciliği ele geçirmesi için büyük bir fırsat gibi görünüyor. Kripto para endüstrisinin bir parçasına sahip olmak bizim için büyük bir stratejik kazanç olacaktır”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala