bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,879.92 3.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.34 5.48%
bnb
BNB (BNB) $ 580.70 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 168.03 6.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525375 1.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482618 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154813 2.96%

JADE Coin Nedir?

JADE Coin Nedir

JADE coin, mücevher piyasasında hizmet vermek isteyen ve bunun için de NFT’lerden faydalanan bir kripto para projesidir. JADE coin’lerin kullanıldığı bir metaverse mağaza geliştirildi. Bu mağazada kullanıcıların tıpkı gerçek dünyamızdaki mağazalarda hissettikleri gibi bir deneyim elde etmeleri sağlanıyor. Metaverse alanına yeni bir soluk katacak bu proje görünüşe bakılırsa bu konu hakkındaki birtakım düşüncelere yeniden şekil verecek. Kripto para piyasasında şimdiye dek metaverse ile ilgili çok sayıda proje dahil edildi. Ancak bu projelerin çoğunun oyun ya da buna benzer alanlarda kullanıcılara hizmet etmeyi planladığını görüyoruz. Birtakım projelerin oyun dışında fikirleri olduğunu görsek de şimdiye dek sanal mağaza fikrinin ileri sürülmesi benzerine çok sık rastlanır bir durum değil. Metaverse ile ilgili çok sayıda projenin piyasaya dahil olması geliştiricileri belirli konularda zorluyor. Bu konuların başında fark yaratma zorunluluğu geliyor. Diğer kullanıcıların ilgisini çekmek adına yenilikler üretmek isteyen proje geliştiricileri her zaman başarılı olamayabiliyor. JADE coin ekibi mücevher alanında çığır açacak bir metaverse projesi ile kripto para ekosistemine geldi.

Bu içerik boyunca JADE coin ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para JADE coin hakkında bazı ilgi çekici verileri sizlerle bu yazıda paylaşacağız. Metaverse alanında hedefi oyun olmayan bir proje bulmak çok sık rastlanan bir durum değil. JADE coin ekosistemi hem kullanıcılarına bir metaverse deneyimi sunuyor hem de ekosistemin de bir oyunu barındırmıyor. Ekip bunun yerine mücevher piyasasına NFT’lerle dahil olmayı hedeflemiş. Platformun ve burada sunulan avantajların devamına yazının diğer kısımlarında ulaşabilirsiniz.

JADE

JADE Coin Ne Zaman Çıktı?

JADE coin projesi 2021 yılının son çeyreğinde faaliyetlerine resmen başladı. Bu yazının hazırlandığı anda henüz yeni bir kripto para projesi olarak karşımıza çıkan bu proje yol haritasındaki hedeflere ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Metaverse alanında hizmet veren ve rakiplerinden belirli özellikler itibariyle ayrılan bu platform gelecekte piyasada tutunabilmeyi istiyor. Bilindiği üzere kripto para piyasası sürprizlerle ve risklerle dolu bir mecra. Bu yüzden gelecekte nelerin olabileceği konusunda kesin olarak konuşmak zor.

JADE coin ekibi hakkında gereken bütün veriler projenin web sayfasında şeffaf bir şekilde yer aldığını görüyoruz. Bu durum kullanıcıların projeye daha rahat bir şekilde güvenmesini sağlayabilir. JADE projesinin detaylı nitelikte bir whitepaper hazırladığı söylenebilir. Kullanıcılar burada ihtiyaç duydukları verilere rahatlıkla erişebiliyor.

JADE Coin Fiyatı Nedir?

JADE coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. JADE coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza attı. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer veriyor. Genellikle piyasadaki güvenilir projelerin buna benzer evraklar hazırladığını biliyoruz. Whitepaper dosyası olarak da bilinen bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği basit bilgiler bulunuyor. Burada hem teknik verilere hem de basit piyasa verilerine rastlıyoruz. Ayrıca projenin hedeflediği sektör ile ilgili olarak da birtakım verilere bu dosyalarda yer veriliyor.

JADE Coin

Projenin whitepaper dosyasına göre JADE coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edilecek göremiyoruz. Yani JADE coin’lerin toplam arzı sınırlandırılmamış. Ancak bunun yerine ekibin belirttiği 90 milyonluk toplam arz miktarı bulunuyor. Bu miktarın ise şimdiye de 53 milyonu dolaşıma dahil edilmiş. Yani piyasada kullanıcıların erişebileceği 53 milyon adet JADE coin bulunuyor diyebiliriz.

JADE Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JADE coin 0,035139 TL TL’den işlem görüyor. JADE coin fiyatı son 24 saat içerisinde 2.11% değişim gösterdi. JADE coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 11 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 63,802 dolar seviyesinde.

JADE Coin Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JADE coin $ 0.001089 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle JADE coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,44 dolarla kaydetti. Bununla birlikte JADE coin yılın en düşük seviyesini ise 0,00029 dolarla belirledi.

JADE Coin Nasıl Çalışmaktadır?

JADE coin platformu kullanıcılarına NFT hizmetleri sunuyor. Bir tür NFT piyasası olarak işlev gösteren platform kullanıcıların bu alanda duyduğu ihtiyaca karşılık veriyor. NFT kripto para piyasasında son zamanlarda oldukça popüler hale gelen terimlerden birisi. Ancak kullanıcıların bu terimle buluşması zannedildiği kadar kolay olmayabiliyor. JADE coin projesi gibi girişimler, kullanıcıların bu alana kolaylıkla adıma atmasını kolaylaştırıcı hizmetler sağlıyor. Böylece kripto para ekosisteminin gelişimine de katkı sağlanmış olacak. Binance akıllı zincirinden güç alan bu platform daima kullanıcılarına en hızlı ve güvenli işlem yapma olanağı veriyor. Projenin web sayfasında platform hakkındaki planlara ulaşabilirsiniz. Whitepaper dosyasında ise gereken detaylı teknik veriler yer alıyor. Arzu eden kullanıcılar kolaylıkla buradaki bilgilere ulaşabilir.

JADE nedir

JADE Coin Nasıl Satın Alınır?

JADE coin satın alınmasına imkan veren borsalar arasında PancakeSwap, Bibox, BitMart, Hotbit, Cat.ex ve Hoo yer alıyor. Burada sunulan çeşitli işlem çiftleri aracılığıyla kullanıcılar JADE coin satın alabilecekler. Kripto para piyasasında bulunan riskleri göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bahsi geçen borsalardan herhangi birisi aracılığıyla bu kripto parayı satın almak mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala