bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,521.29 0.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.78 0.89%
bnb
BNB (BNB) $ 569.56 0.82%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 0.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521139 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.49154 0.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156458 1.45%

IZI Coin Nedir? IZI Coin Yorum ve Geleceği

png

izumi Finance (IZI), çoklu zincirleri çalıştıran Uniswap V3 üzerinde hizmet olarak ayarlanabilir likidite sağlayan bir platformdur.

Kripto para birimlerinizi satın almak ve HODL yapmak için alternatif kripto yatırım stratejileri keşfetmeye istekli misiniz? Uniswap v3 güncellemesi ile likidite sağlamak, dikkatleri üzerine çekmek için en son yatırım stratejisidir. Konsantre likiditeden NFT Likidite Sağlayıcı (LP) jetonlarına kadar, kaldıraçlı likidite sağlanmasına yönelik bu yeni odak sayesinde, likiditeyi nasıl sağlamak istediğinize ilişkin seçenekleriniz gerçekten açıldı. Bununla birlikte, bu yeni keşfedilen otomatik piyasa yapıcıdan daha iyi yararlanan hiçbir proje yok.(AMM) Izumi Finance’den daha verimli. Yalnızca yaygın Uniswap v3 sorunlarını çözmeye odaklanan bir platform olan Izumi Finance, ödülleri verimli bir şekilde dağıtarak kullanıcıları ödüllendirir. Izumi Finance ve IZI tokenlerinin ortalama kripto yatırımcısının likiditeyi nasıl anladığını nasıl değiştireceğini öğrenmek için okumaya devam edin. İşte detaylar…


İzumi Finance Nedir?

Izumi Finance, Uniswap v3 ve yerleşik bir çok zincirli merkezi olmayan değişim ile Hizmet olarak likidite sağlayan bir finansal platformdur. Izumi Finance, belirli fiyat aralıklarında teşvikler dağıtarak likiditeyi verimli bir şekilde çekmek için yenilikçi likidite madenciliği protokolleri önermektedir.

Uniswap ve PancakeSwap gibi merkezi olmayan borsalar (DEX’ler), şüphesiz kripto meraklılarının ticaret ve yatırım yapma şeklini değiştirdi. Ne yazık ki, düşük likidite ve yüksek kayma gibi dezavantajlar, DEX’lerin merkezi muadillerini tamamen geride bırakmasını engelledi. Bununla birlikte, Izumi Finance ve likidite madenciliği planı LiquidBox gibi platformlar, iki çekirdekli DEX’i çözmek için tasarlanmıştır .
Decentralize Exchange (DEX), blockchain teknolojisi üzerine inşa edilmiş ve ihtiyacı ortadan kaldıran bir kripto değişim platformudur.

Izumi Finance’in protokolünün teşvik verimsizliğini çözmesinin bir yolu, konsantre likidite madenciliği modelidir. Protokol bunu, sabit paralar ve sabitlenmiş varlıklar için sabit ödül fiyat aralığı ile başarır. Fiyat aralığındaki toplam etkin likiditenin değerlendirilmesi ve her bir LP’nin sahip olduğu orana göre doğrusal olarak teşvik verilmesi ile kayma verimsizlikleri en aza indirilir ve bu fiyat aralığında likidite elde edilir.

Geleneksel DEX’lerde verim çiftçiliği kazançlı olsa da, token fiyatlarındaki oynaklık nedeniyle genellikle kalıcı kayıplara yol açabilir. Ek olarak, Izumi Finance, tek taraflı, kalıcı olmayan kayıp madenciliği modeliyle 2. Havuz ikilemiyle mücadele ediyor. Izumi bunu, çiftin sabit paralarını yalnızca belirli bir fiyat aralığında satılacak şekilde ayarlayarak ve LP’nin proje tokenlerinin ticaret havuzu yerine stake modülüne yerleştirilmesini sağlayarak başarır. Genel olarak, bu yenilikçi LaaS modeli, kalıcı kayıp riskini azaltır ve daha fazla likidite çeker.

矢量智能对象3 01

IZI Tokenomik

Genel olarak, yukarıda gösterilen tabloya göre, önümüzdeki dört yıl içinde dağıtılacak olan maksimum 2 milyar ERC20 tabanlı IZI tokeni arzı var. Bu toplam arzın 1,1 milyar IZI tokeni, Izumi Finance ekosisteminin büyümesi için ayrılacak. İlginç bir şekilde, platformun yardımcı programı tokeni olmasına rağmen, IZI tokenleri yönetişim için kullanılmaz. Bunun yerine, kullanıcıların yönetişime katılabilmeleri ve aşağıdakileri içeren çok sayıda avantajdan yararlanabilmeleri için ve-iZi tokenlerini kullanmaları gerekir:

  • Artırma: ve-iZi token sahipleri, Uniswap v3 likidite madenciliği teşviklerinden bonus kazanabilirler.
  • Temettüler: ve-iZi jetonlarına sahip olmak, zincirler arası ve havuz kurulum ücretlerinden gelen ekolojik gelirin bir kısmını size netleştirir.
  • Öneriler ve oylama: ve-iZi sahipleri DAO’yu başlatabilir ve oylayabilir

IZI Coin Yorum ve Geleceği

Izumi Finance, Uniswap v3 ile ilgili mevcut endişeleri giderdiği için, IZI tokenlerinin uzun vadede iyi bir yatırım olduğundan eminiz. Kripto alanındaki en popüler DEX’lerden birini desteklemenin yanı sıra, IZI tokenleri çok sayıda fayda sağlar – bu da tokenlere HODLing’i uygulanabilir bir yatırım haline getirir. Unutulmaması gereken bir nokta, ve-iZi tokenleri takas edilemez veya devredilemez olduğu ve yalnızca IZI tokenleri ile orantılı olarak kazanılan ve-iZi miktarı ile IZI tokernlerinin stake edilmesiyle elde edilebileceğidir. Bu, nihayetinde IZI tokenlerinin uzun vadeli değerini artırır, çünkü kullanıcılar bunları stake etmeye ve ve-iZi tokenleriyle birlikte gelen yardımcı programın keyfini çıkarmaya teşvik edilir.

Ek olarak, Izumi’nin yol haritasına hızlı bir bakış, artan likidite için zincirler arası likidite takasları, daha iyi güvenlik için çoklu doğrulayıcı geçiş ağı ve sermaye verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için konsantre bir likidite AMM köprüsü geliştirmeye yönelik ayrıntılı planları ortaya çıkarır. Projeyi destekleyen Mirana Ventures, IOSG Ventures ve Cadenza gibi kurumsal destekçilerle birlikte, Izumi Finance, LiquidBox’ı DEX alanında bir dayanak noktası yapma vizyonunu belirlemek ve gerçekleştirmek için kesinlikle finansmana sahip.

IZI Coin Grafiği


IZI Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 IZI Coin TL’den işlem görüyor. IZI Coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. IZI Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

IZI Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 IZI Coin dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Şubat ayı itibariyle IZI Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,2258 dolarla kaydetti. Bununla birlikte IZI yılın en düşük seviyesini ise 0.04781 dolarla belirledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala