bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,078.17 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.49 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 593.24 1.57%
solana
Solana (SOL) $ 146.70 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531702 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457543 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163915 3.34%

IZEA, Dogecoin, Shiba Inu ve LiteCoin Kabul Etmeye Başladı

IZEA Dogecoin Shiba Inu ve LiteCoini Kabul Etmeye Başladi

Küresel olarak birçok şirket kripto ödeme yöntemleri üzerine çalışmalarını yürütüyor. Son olarak IZEA, Influencer operasyon kampanyaları için Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Shiba Inu (SHIB) ve Crypto.com Coin (CRO) kabul etmeye başladığını duyurdu.

Dünyanın önde gelen markaları için pazarlama teknolojisi, verileri ve hizmetleri sağlayıcısı IZEA Worldwide, hatırlarsanız kısa bir süre önce Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) ödeme yöntemleri arasına eklemişti.

shiba inu fast food zinciri wellys ile ortaklik kurdu

IZEA, Dogecoin, Shiba Inu ve LiteCoin’i Kabul Ediyor

Kripto paraların kabulü hızla arttıkça, yukarıda da bahsettiğimiz üzere şirketlerin ödeme yöntemi olarak bu varlıkları kullanmaya yönelik çalışmaları hızlanıyor. Örneğin elektrikli araç üreticisi Tesla, Dogecoin’i (DOGE) bazı ürünleri için ödeme yöntemi olarak kabul ederken, Mastercard ve Visa gibi ödeme şirketleri de bu alanda hizmet vermeye devam ediyor.

Son olarak IZEA’nın da kripto ödeme seçeneklerini genişletmesi üzerine şirketin Kurucu ve CEO’su Ted Murphy, şu ifadelere yer verdi:

“Bu hareket, markaların ve etkileyicilerin yeni ve heyecan verici yollarla bağlantı kurması için daha da fazla fırsat sunuyor. Bitcoin ve Ethereum, piyasa değeri açısından kripto alanında liderler olsa da, araştırmamız, onların her zaman müşterilerimizin ve yaratıcıların tercih ettiği kripto para birimleri olmadığını gösteriyor. Dogecoin, Litecoin, Shiba Inu Coin ve Crypto.com Coin’i kabul etmek, yaratıcı topluluğumuzun ihtiyaçlarına ve çıkarlarına doğrudan bir yanıttır.”  

Bu yeni ödeme yöntemleri ile birlikte IZEA, artık 6 kripto para birimi ile ödeme kabul ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala