bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,832.91 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.78 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 577.62 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 172.10 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480447 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152152 1.82%

İstanbul Fintech Week ’24 etkinliğinin tarihi belli oldu

unnamed

Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul, finansal teknoloji dünyasının merkezi olmaya hazırlanıyor. 17-18 Nisan 2024 tarihlerinde Fişekhane’de düzenlenecek olan İstanbul Fintech Week ’24 sektör liderlerini, yenilikçileri ve vizyonerleri bir araya getiriyor.

Nisan ayında gerçekleşecek olan Fintech Week, finansın geleceğini şekillendirmek isteyen profesyonellere kaçırılmayacak bir fırsat sunacak. Bilgilendirici paneller ve VIP yuvarlak masa toplantılarıyla dolu etkinlik, katılımcılara sektördeki son gelişmeleri yakından takip etme imkanı verecek.

İstanbul Fintech Week ’24, iş geliştirmenin yanında katılımcılara yeni bağlantılar kurma ve unutulmaz anılar biriktirme imkanı sunuyor. Katılımcılar, İstanbul’un eşsiz kültürünü keşfetme ve şehrin ikonik simgeleri önünde diğer profesyonellerle ağ kurma şansını elde edecekler.

Sektör profesyonellerini bir araya getirecek bu etkinlik, fintech dünyasının kilit isimlerini ağırlayacak. İstanbul Fintech Week ’24, finansın geleceğini tartışmak ve yeni işbirlikleri kurmak isteyen herkes için bulunmaz bir fırsat.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala