bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,528.29 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,084.06 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 554.99 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.55 10.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495614 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455892 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1522 6.33%

İspanya Merkez Bankası’ndan Kripto Para Düzenleme Çağrısı

ispanya merkez bankasindan kripto para duzenleme cagrisi

Kripto para birimleri hemen hemen her ülkede kullanılmaya başlandı. Kullanımlarının artması ile beraber bu alandaki düzenlemeler de gündeme gelmeye başladı. Bu kez İspanya Merkez Bankası Başkanı Pablo Hernández de Cos’dan bir hamle geldi. İspanya Merkez Bankası Başkanı İspanya hükümetin kripto para piyasası üzerindeki etkisinin artırmasını gerektiğini söyledi.

İspanya Merkez Bankası’ndan Kripto Para Çağrısı

İspanya Merkez Bankası Başkanı Pablo Hernández de Co, 2. Finans Gözlemevi’nde yaptığı konuşmada kripto sektörünün izlenmesini sağlamak ve daha fazla düzenlemeyi geliştirmek için ulusal ve uluslararası düzeylerde ve ayrıca kurumlar arasında daha fazla işbirliği çağrısında bulundu.

ispanya merkez bankasindan kripto para duzenleme cagrisi

Kripto para birimlerinin her geçen gün daha fazla entegre olması ile birlikte tehlikenin arttığına dikkat çeken İspanya Merkez Bankası Başkanı Pablo Hernández de Cos, kripto para biriminin kitlesel olarak benimsenmesinin ekonomi üzerinde sonunda mutlaka etkisinin olacağını belirtti.

Bunun yanında kripto para birimlerinin yararlarından da bahseden Hernandez, ödeme sistemlerini geliştirme açısından yararlı olabileceğini vurguladı. Sonuç olarak Pablo Hernández de Cos, İspanya’nın kamu yetkililerinin izleme çabalarını hızlandırması gerektiğine inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala