bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,702.07 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.18 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 551.88 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 8.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504101 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459513 3.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 3.55%

İşNet, TCMB Onaylı Bluuty Finans Hizmeti Sunuyor

isnet tcmb onayli bluuty finans hizmeti sunuyora

Gelişen ve değişen teknolojinin etkisiyle birçok şirket çalışmalarını bir adım öteye taşımak için hamleler gerçekleştiriyor. Dijitalleşmeyi hedefleyen kurumlara hizmetler sunan İşNet de bu alana dair bir adım attı. İşNet Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşlarına özel olarak tasarlanan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası onaylı “bluuty Finans” hizmetini sunmaya başladı.

İşNet’den TCMB Onaylı Bluuty Finans Hizmeti

İşNet bluuty Finans Topluluk Bulutu ile finans sektörüne özel olarak tasarlanan, güvenlik seviyesi arttırılmış, regülasyon ve denetimlerle tam uyumlu, ölçeklenebilir, esnek ve yüksek performanslı bir bulut platformu sunuyor. Bluuty Finans üzerinde her bir kuruluş için altyapı kaynakları mantıksal olarak ayrıştırılıyor ve talepleri doğrultusunda ilgili kuruluşa tahsis ediliyor. Tahsis edilen bu kaynak ihtiyaç doğrultusunda ölçeklenerek kolayca arttırılabiliyor. 

isnet tcmb onayli bluuty finans hizmeti sunuyorad

İşNet Genel Müdürü Mehmet Fahri Can, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Doğru yeteneğe, doğru zamanda ulaşmak, teknolojik imkanları olabildiğince esnek ve hızlı kullanmak ve elbette bütün bu talepleri gerçekleştirirken de regülasyonlara tam uyum sağlamak çok önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Yalnızca finans kuruluşlarına özel olarak tasarlanan, güvenliği her zaman odağında bulunduran, denetimlere ve regülasyonlara tam uyum içinde olan bluuty Finans üzerinden hizmet alacak kuruluşlara regülasyon uyumunu kolaylaştırma ve hızlandırma konusunda büyük fayda sağlayacağımızı düşünüyoruz.

İşNet Veri Merkezleri’nde barındırılan bluuty Finans, birincil ve ikincil sistemleri üzerinde kuruluşların ihtiyaçlarına yönelik ideal yapıyı bulutun esnekliği ile kısa sürede kullanıma hazır hale getiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala