bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

İslam Memiş’ten Dolar, Euro ve Altın Yorumları? – Canlı Yayın

Youtube canlı yayınlarında Melis Hazal Karagöz‘ün konuğu İslam Memiş oldu. İslam Memiş ile beraber Kripto Varlıklar, Altın, Euro, Dolar, Ekonomi nereye gidiyor ve piyasalardaki son durum nedir gibi konuları konuşuldu.

Konu Başlıkları:

  • Kripto Varlıklar, Altın, Euro, Dolar, Ekonomi Nereye Gidiyor?
  • Piyasalardaki Son Durum Nedir?

Melis Hazal Karagöz İslam Memiş’e “Kripto Varlıklar, Altın, Euro, Dolar, Ekonomi nereye gidiyor?” diye sordu:

İslam Memiş “Bunun cevabı Merkez Bankası’nda ben bu yılki raporlarım da doların 9.25 seviyesini görmeden yılı kapatmayacağımızı belirtmiştim. Bugün 9.24 seviyesine kadar yükselen bir dolar kuru var. Bunun nedenlerine bakalım; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bir faiz indirimi yaptı ve hemen doları etkiledi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu milletvekillerini mecliste bir sunum yaptı ve dedi ki faiz indirimi kurla alakası yoktur. Kurdaki yüksek faiz indiriminin garantisi olmadığı için burada piyasada etki 9.25 oldu. Sonra yine bir gece 3 Merkez Bankası yardımcısı görevden alındı 2 tanesi atandı. Buradaki agresif bir yükselişe neden oldu. Bu tepki alımı ile birlikte dolar kuru bugünkü nokta kadar yükseldi. Şimdi 9 24’e kadar rekor üstüne rekor kıran bir dolar kuru var karşımızda” dedi.

-Melis Hazal Karagöz İslam Memiş’e “Piyasalardaki Son Durum Nedir?” diye bir soru yöneltti:

İslam Memiş “Doların yükselmesi diğer yabancı para birimleri yükselmesi ile doların yükselmesi, emtianın fiyatların yükselmesine neden oldu. Burada yatırımcılara daha önce arkadaşlar gram altın TL fiyatı 2021 yılının sonuna kadar 586 600’ü test etmeden yılı tamamlamayabilir şeklinde bir uyarı yapmıştım. Her an dikkat edin diye uyarıda bulundum. Dolar kuru ile alakalı öngörümde 09.05 bandına kadar 2 hafta içinde bir gerileme olabilir. Bu durum eşittir gram altın fiyatında da gerileme olabilir demek” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala