bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Inter Milan Fan Token (INTER) Nedir?

Inter Milan Fan Token nedir

Inter Milan Fan Token (INTER), Inter Milan Futbol Kulübü ile taraftarlar arasında etkileşimi artırmak için oluşturulmuş resmi taraftar token’ıdır.

Inter Milan Fan Token (INTER) Nedir?

10 Eylül 2021 tarihinde ön satışı gerçekleşen Inter Milan Fan Token (INTER), Socios.com ve Inter Milan işbirliği ile hayata geçirilmiştir. Fan token’lar son dönemlerde oldukça popüler bir konuma gelmiştir. Dünyanın dört bir yanından spor kulüpleri tarafından oluşturulan fan token’lar, futbol coşkusunu katlayarak artırmaktadır.

Diğer fan token’lar gibi Inter Milan Fan Token (INTER) da kullanıcılarına, takımlarına destek olurken aynı zamanda yatırımlarını da değerlendirme fırsatı sunmaktadır. Inter Milan Fan Token (INTER), spor blokzinciri olarak bilinen Chiliz’in hizmet ürünü olarak ERC-20 tabanlı çalışmaktadır.

Taraftarları ile kulüp arasındaki bağları kuvvetlendirmeyi amaçlayan Inter Milan Fan Token (INTER), bir köprü görevi üstlenmektedir. İtalya Serie A takımlarından Internazionale Milan kulübünün resmi kripto para birimi olan INTER coin, ön satışında 1 Milyonluk satış ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

INTER

Kullanıcılar İçin Inter Milan Fan Token (INTER)

Inter Milan Fan Token’ın (INTER) arkasında yer alan Socios.com ekibi, hepsi bir arada olan taraftar token uygulaması ile Inter Milan taraftarları ve takım arasında daha güçlü etkileşim için bir platform hizmeti sağlamaktadır. Ekip, Inter Milan Fan Token’ın (INTER) herkes için olduğunu belirtmektedir.

Sloganında “Her nerede olursanız olun, sesiniz duyulur ve tutkunuz tanınır” ifadelerini kullanmaktadır. Spor ve eğlenceyi kripto para piyasasına entegre etme amacıyla piyasaya sürülmüş olan Inter Milan Fan Token (INTER), Chiliz (CHZ) ağı üzerinde geliştirilmektedir. Proje, Inter taraftarlarının takımları üzerinde söz sahibi olabilmelerini amaçlamaktadır. Taraftarlar, kulübün ayrıcalıklarından faydalanma imkânına sahip olurken; kulüp açısından da ekonomik katkı ve prestij sağlayan bir sistemdir.

Inter Milan Fan Token (INTER) sahibi olan taraftarlar yatırımlarını değerlendirirken aynı zamanda takımlarına destek olmanın haklı gururunu da yaşamaktadır. Inter Milan Fan Token (INTER), futbol tutkusunu yaşayan taraftarlarına birçok avantaj sağlamaktadır. Bunlara, yapılan anketlere katılma, tasarımlarda söz sahibi olma, indirimli maç biletleri, imzalı forma kazanma şansı, stadyum turu ve oyuncularla tanışma fırsatı gibi örnekler verilebilir.

Inter Milan Fan Token (INTER) Nereden Ve Nasıl Alınır?

Inter Milan Fan Token (INTER), taraftarları ve Inter Milan Spor kulübü arasında etkileşimi artırmak ve bağları kuvvetlendirmek amacıyla çıkarılmıştır. Futbol tutkunu taraftarlarına birçok avantajı sunan Inter Milan Fan Token (INTER), birçok farklı borsadan satın alınabilmektedir. Bunlara, FTX, Paribu, Chiliz örnek verilebilir.

Tercih edilen platformdan Inter Milan Fan Token (INTER) satın alınabilmektedir. Yapılması gereken işlemlerde öncelikle ilgili platforma girilir. Üye olma, hesap açma ve kimlik doğrulama işlemleri tamamlanır. Ardından hesap onaylanır ve alım satım işlem sayfasına gidilir. Borsanın onay verdiği işlem çiftlerinde alım yapılır. Satın alma işlemi gerçekleşmiş olur ve INTER coin’ler tercih edilen güvenli cüzdanlarda ya da hesaplarda saklanabilir.

Inter Milan Fan Token (INTER) Fiyatı

Şu anda 1 Inter Milan Fan Token 68,01 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Inter Milan Fan Token $ 2.09 dolardır.

Inter Milan Fan Token fiyatı son 24 saatte -5.45% değişim ile şu anda 68,01 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Inter Milan Fan Token hacmi $ 677,536 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 10,069,405 dolardır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala