Instagram, NFT Sanatçıları İçin Etkinlik Düzenliyor

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Önde gelen sosyal medya platformu Instagram, non-fungible token (NFT) sanatçıları için bir etkinlik düzenliyor. 

İçerik Üretici Haftası açılışının bir parçası olan etkinlik, 8 Haziran – 10 Haziran tarihleri arasında üç gün sürecek ve içerik üreticilerde Instagram ve Facebook içeriklerinin nasıl daha iyi bit şekilde desteklenebileceği konusunda geri bildirim alınmasını amaçlayacak. Etkinliğe katılım davetliler ile sınırlandırılacak. 

Etkinlik, 5000’i aşkın Instagram içerik üreticisi için bir “profesyonel gelişim” serisi olarak adlandırıldı. Davetlilerden biri olan NFT sanatçısı Sean Williams, daveti tweet’ledi ve davetin “üst düzey iş danışmanlığı talebi” içerdiğini, Instagram’ın bir NFT platformu oluşturmayı planladığını öne sürdü. Ancak Instagram, bu konu hakkında paylaşmak üzere bir güncellemelerinin olmadığını bildirdi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Dilek Sarı

Silk Road Bitcoin’lerinde kritik gelişme

ABD Yüksek Mahkemesi, 4,4 milyar dolarlık Silk Road Bitcoin’lerine yönelik bir davayı geri çevirdi. Cointelegraph, söz konusu eylemin piyasada satış baskısı yaratabileceğini savundu. ABD’deki en üst mahkeme, Battle Born Investments’in açtığı bir davayı geri çevirdi. Dava, ilgili şirketin Silk Road’tan 69 bin 370 BTC’yi satın aldığını iddia ediyor. Battle Born Investments, iflas sürecinde mahkeme onayıyla ...

Bağlantıyı kopyala