bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,325.11 7.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,667.25 19.33%
bnb
BNB (BNB) $ 598.53 4.19%
solana
Solana (SOL) $ 185.75 9.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536902 5.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502586 7.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.164741 10.29%

Illuvium (ILV) Coin Nedir? illuvium Coin Geleceği

Illuvium ILV Token Nedir

Illuvium (ILV) token, Ethereum (ETH) ağı üzerine inşa edilmiş bir oyun platformu şeklinde tanımlanabilir. ILV token ekosistemi kullanıcılarına oldukça geniş yelpazede ürünler sunan zengin bir metaverse ağı olarak işlemlerini sürdürüyor. Platformda kullanıcılar ekipler oluşturarak birlikte oyun oynayabiliyor. Blockchain teknolojisinden güç alan bu platform kullanıcılarının benzersiz oyun deneyimleri yaşamasına olanak sunuyor. Illuvium herkese açık bir role play game (RPG) yani rol yapma oyunu olarak kullanıcılarını bekliyor. Oyuncular Illuvial adı verilen yaratıkları toplayarak oyun süreçlerini sürdürüyorlar. Platformdaki Illuvial’lar farklı özelliklerine göre sınıflandırılıyor. Bu yazı boyunca Illuvium (ILV) token platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformda kullanılan kripto para ILV token’ler hakkında da bir takım ilgi çekici verileri yine burada paylaşacağız.

Illuvium (ILV) token projesi Ethereum (ETH) blok zinciri üzerine inşa edilmiş herkese açık bir savaş oyunu platformudur. Bu platform Ethereum ağındaki ilk AAA oyunu olarak lanse ediliyor. Oyun boyunca çeşitli toplama ve alım satım özellikleri aracılığıyla hem sıradan oyunculara hem de sıkı DeFi hayranlarına bir eğlence kaynağı sağlanmaya çalışılıyor. Illuvium dünyasında Illuvials olarak bilinen yaratıklar bulunuyor. Bu yaratıklar savaşta onları en iyi şekilde kullanan oyuncular tarafından yakalanabiliyor. Kullanıcılar elde ettikleri yaratıklara göre oyun deneyimlerini şekillendiriyor. Oyuncu bir yaratığı elde ettiğinde o Illuvial, oyuncunun koleksiyonunun sadık bir parçası olur. Illuvium’un otomatik savaşçı oyununun bir parçası olarak diğer maceracılarla savaşırken bu yaratıklar kullanılabilirler.

ILV Token

Oyun, bir açık dünya keşif oyunu ile bir PVP savaş oyununun birleşimidir. Oyuncular oyun süreçlerini oyun dünyasının uçsuz bucaksız yerlerini keşfederek veya güçlü canavarlardan oluşan ekiplerini oluşturarak geçirebilirler. Platformdaki ekipler birlikte çalışmanın olanaklarından da faydalanıyor.

Illuvium (ILV) Token Ne Zaman Çıktı?

Illuvium (ILV) token projesi ilk çalışmalarına 2020 yılında başladı. Projenin kurucu ortakları da dahil olmak üzere dünya çapında 40’tan fazla kişiden oluşan bir ekip bu ekosistemi yönetiyor. Çok sayıda girişime imza atmış ve kripto para piyasasını önceden benimseyenler arasında yer alan Kieran Warwick projenin kurucularından. Aaron Warwick de Kieran’ın kardeşi. Bu projeyi bu ikili birlikte hayata soktu. Illuvium projesi faaliyetlerine ilk başladığı andan itibaren kullanıcılarına kaliteli hizmetler vermeye devam ediyor. ILV token, Illuvium ekosisteminde oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Oyuncuları ve oyun içi başarıları için ödüllendirmek için kullanılan ana para birimi de ILV token’ler. Oyunculara Illuvium Vault’taki payları ödenirken de ILV token’ler kullanılıyor. Illuvium token merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO) aracılığıyla oyunun yönetimine katılmak için de kullanılır.

Illuvium (ILV) Token Fiyatı Nedir?

Illuvium (ILV) token fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. ILV token ekibi projelerinin kripto para kullanıcılarına tanıtılması adına birtakım çalışmalar gerçekleştirdi. Bu çalışmalar neticesinde kullanıcılar Illuvium (ILV) token platformuna erişti ve burada faaliyetlerine başladı. ILV token’ler hakkında, proje ekibi detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamamış. Ancak proje hakkında merak edilen tüm detaylara web sayfasında yer verildiğini söyleyebiliriz. Coinmarketcap gibi piyasa izleme platformlarından edindiğimiz verilere göre ILV token’lerden piyasaya toplamda 10 milyon adet arz edilecek. Yani ILV token’ler sınırlı arzlı kripto paralar arasında yer alıyor. Bu miktarın şimdiye dek yalnızca %6’sı dolaşıma dahil edilmiş. Yüzde altılık oran ise yaklaşık 642 bin adet ILV token’e karşılık geliyor. Kripto paranın arzı diğer projelere göre biraz az olunca her bir token’in fiyatı da ters orantılı şekilde fazla oluyor. ILV token’lerin fiyatının fazla olması token’lerin piyasa arzı ve toplam piyasa değeriyle ilişkili bir durum.

ILV Token nedir

ILV Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ILV token [mcryptocoin=”ILV” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ILV token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ILV” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ILV token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ILV” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ILV” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

ILV Token Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ILV token [mcryptocoin=”ILV” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle ILV token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1902 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ILV token yılın en düşük seviyesini ise 68,3 dolarla belirledi.

Illuvium (ILV) Token Nasıl Çalışmaktadır?

Illuvium (ILV) platformu her ne kadar blok zinciri tabanlı özelliklere sahip olsa da daha çok tam teşekküllü bir video oyununa benziyor. İndirilebilir bir masaüstü uygulaması aracılığıyla bu oyuna erişmek mümkün. Ancak ILV token ekosisteminde aynı zamanda oyunu çevreleyen bir dizi destekleyici DeFi uygulaması yer alıyor. Bu uygulamalara bir yield farming platformu ve merkezsiz bir piyasada dahil. Ethereum (ETH) ağını kullanan Illuvium platformunu kullanmak oldukça kolay.  Oyuncular, Illuvials adı verilen yaratıklarla ve platformdaki diğer oyuncularla savaşıyor. Ayrıca burada yer alan görevlere ve günlük meydan okumalara (challenge) katılarak da süreç renklendirilebiliyor. Illuvium’un devasa bir haritasının bulunduğunu ifade eden ekip kullanıcılara zengin bir ekosistem vadediyor. Kullanıcılar Illuvial adı verilen yaratıkları çeşitli özelliklerine göre değerlendirerek koleksiyonlarına dahil ediyor. Bu kriterler arasında nadirlik ya da tercih edilebilirlik gibi özellikler yer alıyor.

ILV Token NEdirr

Illuvium (ILV) Token Nasıl Satın Alınır?

Illuvium (ILV) token çeşitli kripto para borsalarından temin edilebilir. Bu borsalar arasında Binance, Gate.io, KuCoin ya da Crypto.com gibi isimler yer alıyor. Kullanıcılar Binance üzerinden USDT, BUSD, BTC ya da BNB gibi kripto paralarla ILV token satın alabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala