bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,381.98 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.44 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 601.53 3.14%
solana
Solana (SOL) $ 135.89 0.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513348 2.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454858 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142851 1.43%

ICE Token (ICE) Nedir?

ICE Token ICE nedir

Ice token (ICE) Decentral Games platformunda kullanılan kripto paralardan birisidir. Bu platformda DG token’lerin kullanıldığı da biliniyor. ICE token de bu devasa metaverse ekosisteminde kullanılan diğer kripto para olarak biliniyor. Bu içerik boyunca Decentral Games platformundan ve kripto para ekosistemine yaptığı katkılardan bahsedeceğiz. Ayrıca ICE token’lere yönelik birtakım teknik verilere de bu yazı boyunca yer veriyor olacağız.

Decentral Games (DG) platformu kendi topluluğu tarafından idare edilen merkezsiz bir oyun. Metaverse ve NFT alanlarının kesiştiği yerde bulunan bu platformDecentral kripto para topluğuna bazı avantajlar sağlıyor. Oynarak kazan felsefesini platformuna yerleştiren Decentral Games, kullanıcılarının performansları nispetinde ödüller kazanmasını sağlıyor. Ekosistemde bulunan farklı bileşenlerin yerine getirdikleri görevlerine göre gelir elde ettiğini söyleyebiliriz. DG platformunun oyuncuları da aynı bu şekilde oynadıkları oyun için gelir elde edebiliyor. Bunun yanı sıra likidite sağlayıcıları sağladıkları likiditeye göre tokenler kazanıyor. Ayrıca hesaplarında DG token bulunduran kullanıcıların da bu durumdan gelir elde ettiğini ifade etmemiz yanlış olmaz. Platformda kullanılan kripto paralar DG ve ICE olarak biliniyor. ICE token’ler Decentral Games platformunda oynanan şans oyunlarıyla ilgili bir kripto paradır diyebiliriz. Bu platformda birtakım şans oyunlarının sanal yolla oynandığını biliyoruz. ICE token’ler Decentral Games ekosisteminde oynanan bu oyunların likiditesini temin ediyor.

ICE nedir

Blockchain teknolojisi, orijinal kripto para Bitcoin (BTC) sayesinde kullanıcılara sunuldu. O günden beridir bu yenilikçi teknolojinin aklımıza gelecek hemen her sektörde varlık gösterdiğini biliyoruz. İletişim alanından finansal alana, eğitimden sağlığa insanoğlunun bulunduğu her alan blockchain teknolojisinin sağladığı imkanlarla buluştu. Çok sayıda oyuncunun yer aldığı dijital oyun alanı da bu güçlü teknolojinin dokunuşunu gerçekleştirdiği alanlar arasında yer alıyor. Son zamanlarda popüler olan metaverse ve bununla ilgili yeni projeler de blockchain teknolojisinin gittikçe yaygınlaştığı çalışma alanlarından. Decentral Games platformu da blockchain teknolojisini kullanarak kripto para severlere metaverse alanında hizmetler sunacak. Oynadıkça kazan prensibiyle işlev gösteren bu platformda kullanıcılar kendi gelirlerini kendileri kontrol ediyor. Ayrıca kullanıcıların ekosistemde bulunacak yeni oyunlara dönük birtakım kararlar alabilmeleri de mümkün hale geldi. Bu sayede topluluğun ekosisteme doğrudan müdahalesi söz konusu oldu. Yapılan oylamalara dahil olan kullanıcılar alınacak kararlarda aktif olarak söz sahibi oluyor. Üstelik ekosistemde gerçekleştirdikleri işlemler sonucunda oyun severlerin bu eylemlerinden kar elde etmeleri de mümkün.

ICE Token (ICE) ne zaman çıktı?

Decentral Games platformunda kullanılan ICE token’lerin nispeten yeni bir kripto para olduğu söylenebilir. Coinmarketcap adresinde yer alan verilere göre bu kripto paranın işlemlerine 2021 yılında başladığı bilgisine ulaşıyoruz. Bu içeriğin hazırlandığı anda alınan veriler ICE token’lerin başlangıçtan bu yana çalkantılı bir yolculuk yaptığını gösteriyor. Halihazırda ICE token’ler günü büyük de bir düşüşle sonlandırmak üzere. Elbette anlık performansların genele yansıtılması yanlış olur ancak bu kripto paranın henüz genel anlamda kabul görmediğini ifade etmemiz gerekiyor. Oyun içerisinde kullanılan bir kripto varlığın yatırım aracı olarak görülmesi kullanıcıların kendilerinin alması gereken bir karar. Ancak ifade ettiğimiz gibi ICE token’lerin esas amacı Decentra Games ekosisteminde oynanan oyunlarda kullanılmak.

ICE Token (ICE) Fiyatı Nedir?

Decentra Games platformunda kullanılan kripto para ICE token’ler ile ilgili en güncel verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilmeniz mümkün. Ekip tarafından ICE token’lerin tanıtımı için hazırlanan evraklarda bu kripto para ile ilgili ilgi çekici verilere yer verilmiş. Buna göre ICE token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceği ile ilgili bir verinin bulunmadığı görülüyor. Bu da akıllara token’in sınırsız arzlı olup olmadığı sorusunu getiriyor. ICE token’ler şimdiye dek toplamda 145 milyon adet arz edilmiş görünüyor. Dolaşımda bulunan ICE sayısı ise 66 milyon dolaylarında.

ICE

ICE Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ICE token 0,152020 TL TL’den işlem görüyor. ICE token fiyatı son 24 saat içerisinde 8.05% değişim gösterdi. ICE token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 4,466,345 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 31,159,192 dolar seviyesinde.

ICE Token Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ICE token $ 0.004687 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle ICE token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,30 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ICE token yılın en düşük seviyesini ise 0,043 dolarla belirledi.

ICE Token (ICE) Nasıl Çalışmaktadır?

Decentral Games platformunda kullanılan kripto para ICE token’ler Ethereum (ETH) ağında yer alan bir ERC-20 token’i olarak biliniyor. Bu kripto para Decentral Games ekosisteminde kullanılmak üzere tasarlandı. Kullanıcılarına bu ekosistemde birtakım hizmetler veren kripto paranın sanal nitelikte NFT kıyafetleri sunduğu görülüyor. Buna göre kullanıcılar belirli gereklilikleri tamamlayarak NFT kıyafetleri elde edebiliyor. Bilindiği üzere NFT’lerin metaverse alanında maddi değerleri bulunuyor. Kullanıcılara Decentral Games platformunda sunulan NFT’ler de ETH cinsinden alıcı bulabiliyor. Yani Decentral Games ekosistemin kullanıcıların NFT piyasasında yer alması sağlanıyor. ICE token’ler de bu amaca hizmet eden kripto paralar.

ICE Token (ICE) Nasıl Satın Alınır?

Ice token (ICE) yalnızca bir borsa platformundan satın alınabiliyor. Bunun yanı sıra bu kripto parayı satın almanın başka yöntemlerinin de bulunduğunu söyleyebiliriz. Decentral Games platformu üzerinden de bu paraya sahip olmak mümkün. ICE token’e platformunda olanak veren borsa QuickSwap olarak biliniyor. USDC kullanarak ICE token’leri bu platformdan satın alabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala