bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,064.16 3.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.91 3.41%
bnb
BNB (BNB) $ 611.45 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 146.75 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526232 3.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471765 5.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150489 6.91%

Huobi’den Hong Kong’da Lisans Başvurusu

huobiden hong kongda lisans basvurusu

Kripto piyasalarında Asya ülkelerinin önemi artıyor. Hong Kong, bireysel yatırımcılara yönelik bazı kararları hayata geçirdi. Kripto dünyasının fenomen isimlerinden Justin Sun da önemli bir paylaşım yaptı. Sun, Huobi Global’in Hong Kong’da ticaret lisansı için başvuru yaptığını duyurdu.

huobiden hong kongda lisans basvurusu2

Huobi, Hong Kong’da Kripto Lisansı İçin Başvuru Yaptı

Kripto para borsası Huobi Global, Hong Kong’da kripto ticaret lisansı için başvuru yaptı. Houbi Global Danışmanı Justin Sun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında başvurunun kripto para borsası için önemli bir adım olduğunu ifade etti. Sun, başvuruyu borsanın düzenlenmiş bir şekilde çalışma taahhüdünün işareti olarak değerlendirdi.

Justin Sun, Huobi’nin başvurusunu dijital varlık satın almak, satmak ve depolamak için güvenilir bir platform arayanlar için önemli bir haber olduğunu vurguladı. Huobi’nin Hong Kong’da yeni bir borsa kuracağı da bildirildi. Huobi Hong Kong borsası, yerel düzenlemelerle tamamen uyumlu olacak.

Diğer yandan Hong Kong, kripto para ticaretini artırmak için yeni adımları hayata geçirdi. Alınan kararlar ile bireysel yatırımcıların kripto işlemlerinde genişletilmeye gidildi. Lisanslı borsalarda alınan önlemler çerçevesinde büyük işlemler yapılmasına izin verilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala