bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,257.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.20 3.02%
bnb
BNB (BNB) $ 607.32 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.80 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527967 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476619 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151364 6.51%

Huobi, SHIB, SOL ve LUNA için Marj Ticaretini Destekliyor

huobi shib sol ve luna icin marj ticaretini destekliyor

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Huobi, Shiba Inu (SHIB), Terra (LUNA) ve Solana’nın (SOL) artık marj ticareti için uygun olduğunu duyurdu.

Huobi Çapraz Marjı ve İzole Marjı Destekliyor

Huobi Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Shiba Inu, Terra ve Solana’nın artık marj ticareti yapabileceklerini duyurdu. Bu, kullanıcıların üç kat daha yüksek olan bir kaldıraçla işlem yapmalarına olanak sağlayacak. Ayrıca belirtmek gerekirse Huobi çapraz marjı ve izole marjı destekliyor. Bunun yanında Huobi’nin 2014 yılında BitVC’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte marj ticaretine giriş yaptığını belirtmekte fayda var.

Ayrıca değinmek gerekirse; en iyi türev borsalarından biri olan Bybit, Aralık ayı başlarında Shiba Inu spot piyasasını eklemişti. Bunun yanında Huobi’nin rakipleri OKex ve KuCoin, Mayıs ayında kripto para biriminde marj ticaretine izin vermeye başladı. Kasım başında Shiba Inu’yu listeyen Kraken ise şimdiye kadar marjlarla SHIB ticareti yapılmasına izin vermedi.

Hatırlatmak gerekirse Huobi geçtiğimiz ay Asya genel merkezi için Singapur’u tercih etmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala