bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,263.95 4.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,089.66 4.63%
bnb
BNB (BNB) $ 550.08 4.60%
solana
Solana (SOL) $ 136.37 12.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495662 3.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466904 3.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156716 5.84%

Huawei Blockchain Çözümlerini Tanıttı

huawei

Huawei, Huawei Cloud üzerinde oluşturulan yapay zeka tabanlı Blockchain hizmetini başlattığını duyurdu. 23 Eylül’de başlayan ve 25 Eylül‘e kadar sürecek HUAWEI CONNECT 2021 etkinliği sırasında Huawei ve SDPB (SDP Bank), SPDB Finwarehouse Blockchain çözümlerini açıkladı.

Çözüm Blockchain teknolojisini merkezine alarak, operasyonların kontrol için IoT (Nesnelerin interneti) teknolojisini kullanır ve buna yapay zeka eşlik ediyor.

2020 yılında Huawei, SDP Bank ile birlikte Bank of Things teknik dokümanını duyurmuştu. İçinde finansal hizmetler için yeni bir model ve sistem içeren dökümanda IoT tabanlı çözümler sunuluyordu. Bundan sonra SPDB, Huawei ile bir ortaklık imzaladı ve birlikte, Bank of Things’i tanıtmak için yenilikçi teknolojiyi kullanmaya ve yeni projeler geliştirmeye başladılar.

salesforce iot 1024x480 1

Huawei Blockchain Üzerine Çalışıyor

Huawei’nin bu çalışmaları sonrası Finwarehouse ortaya çıktı. Bu Blockchain tabanlı çözüm, endüstriyel tedarik zincirlerini hedefliyor. Yeni nesil tedarik zincirlerinin IoT ve Blockchain’in birleşimiyle yönetilmesine olanak tanıyor. Ek olarak sistem kendisini geliştiriyor ve yapay zeka sayesinde verimliliğin arttırılması hedefleniyor.

Yeni çözüm ile geliştirilen bu Blockchain ve yapay zeka, Huawei Cloud üzerine kurulacak ve küresel olarak idare edilecek.

Bu yeni teknoloji sayesinde öğeler gerçek zamanlı olarak takip edilebilecek ve deponun mallarını, süreçlerini, personelini ve ortamını kapsamlı risk analizi ile birlikte takip edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala