bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,902.93 2.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.86 5.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.03 1.94%
solana
Solana (SOL) $ 172.68 7.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523625 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48234 4.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155958 3.96%

Holo Nedir? HOT Coin

Holo HOT nedir

Holo, Holochain ile oluşturulmuş eşler arası dağıtılmış bir platformdur. HOT, platformun yerel kripto para birimidir.

Holo Nedir, Holochain Nasıl Çalışır?

Holo, 2016 yılında Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından kurulmuştur. Merkezi olmayan uygulamaları barındırmak amacıyla kullanılan eşler arası dağıtılmış bir platform olarak tanımlanmaktadır. Amacı, Holochain ile oluşturulmuş uygulamalar arasında köprü vazifesi görerek, HOLO ağ katılımcıları için dApp’lerin kolayca erişilebilir olduğu bir ekosistem ve pazar yeri sunmaktır. Holochain, blokzincir kullanılmadan bir dApp geliştirme yöntemidir. Her katılımcıya kendi “zincirini” veren Dağıtık Hash Tablosu (DHT) kullanan uygulamalar için veri bütünlüğü protokolüdür. “Blokların Ötesinde” mottosunu kullanan Holochain, blokchain’den farkını belirtmiştir. Holochain, diğer alışılmış uygulamalara göre farklılıklar göstermektedir.

Bireysel bir ajans işlevi ile başlamaktadır. Uygulama kopyası çalıştırıldığında, kimlik ve veriler makinede yayınlanır ve kullanıcı izni olmadan hiçbir işlem gerçekleşmez. Kişiye özel oluşturulan her veri, özel anahtar ile imzalanır ve kişisel günlükte saklanır. Uygulamada geçerli verilerin görünümünü tanımlayan kurallar topluluğu bulunmaktadır. Her kullanıcının da bir kopyası bulunur. Bu sebeple, her kullanıcı birbirini sorumlu tutabilmektedir. Sosyal bir sözleşme haline gelen kurallar bulunur. Kötü niyetli katılımcılar belirlenir ve ilgili haberler hızla yayılır. Ardından gruptan çıkarılır. Uygulamanın her kullanıcısı yetki ve sorumluluk bakımından eşittir. Özgürlük ve hesap verebilirlik arasında bir denge sağlanmaktadır. Buna ”Karşılıklı Egemenlik” adı verilir. Karşılıklı Egemenlik sayesinde, kuralları uygulayacak bir sunucusu olmamasına rağmen, uygulamanın güvenli bir şekilde çalışması sağlanmaktadır.

Holochain holo nedir

HOT Coin Nedir?

HOT, Holo ağının yerel token’ıdır ve ERC-20 standardındadır. HOT Coin ağdaki ana ödeme yöntemi olarak kullanılabilmektedir. Aynı zamanda Holo’yu diğer kullanıcılara hesaplama gücü kiralamak için kullanan ağ katılımcıları, bu hizmetleri karşılığında HOT coin kazanabilmektedir. HOT coin bir yatırım olarak tutulabilir veya kripto para piyasasında kar amacıyla alınıp satılabilir. HOT, Holochain sistemi faaliyete geçene kadar, projenin tanıtımı ve kaynak yaratma amacıyla ERC-20 standardında üretilmiş olan kripto para birimidir. Ağın yerel token’ı olan HOT coin’in madenciliği yapılamamaktadır. HOT coin ağdaki ana ödeme yöntemi olarak kullanılabilmektedir. Aynı zamanda Holo’yu diğer kullanıcılara hesaplama gücü kiralamak için kullanan ağ katılımcıları, bu hizmetleri karşılığında HOT kazanabilmektedir. HOT Coin bir yatırım olarak tutulabilir veya kripto para piyasasında kar amacıyla alınıp satılabilmektedir.

HOT Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Holo ağının yerel token’ı olan HOT, birçok kripto para borsasında listelenmektedir. Bunlara; Binance, Uniswap (V2), SushiSwap, MEXC, Bitrue, Bybit, Gate.io gibi borsalar örnek verilebilir. HOT Coin satın almak isteyen yatırımcılar öncelikle bir platform seçmelidir. İlgili platforma üye olunur ve hesap oluşturulur. Kimlik doğrulama ve hesap tamamlama işlemlerinin ardından alım satım sayfasından HOT Coin satın alınabilir. Satın alınan HOT coin’ler, işlemlerde kullanılabilir ya da daha sonra kullanılmak üzere güvenli cüzdanlarda saklanabilir.

HOT Coin Fiyatı

Şu anda 1 Holo 0,074186 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Holo $ 0.0023 dolardır.

Holo fiyatı son 24 saatte 3.58% değişim ile şu anda 0,074186 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Holo hacmi $ 9,200,391 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 408,598,013 dolardır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala