bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,447.46 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,869.46 2.71%
bnb
BNB (BNB) $ 563.33 4.63%
solana
Solana (SOL) $ 141.81 3.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498467 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.427572 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145848 1.75%

GSB Blokzincir Zirvesi ve Blokzincir Genç Hackathon 2023 

gsb

Milli Teknoloji’de Blokzincir Yenilikleriyle Gençliği Güçlendiren Etkinlikler Devam Ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan GSB Blokzincir Projesi gençlere yönelik iki yeni etkinlikle devam ediyor. GSB Blokzincir Zirvesi 2023 ve Blokzincir Genç Hackathonu 2023, Ankara’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binasında 15, 16, 17 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 2023 – 2025 Kamu Yatırım Programı kapsamında hayata geçirilen GSB Blokzincir Projesi’nin bir parçası olarak yapılacak etkinliklerde gençlerin blokzincir konusundaki farkındalığını yükseltmek ve hayata geçirilecek projelerle kamuda blokzincir teknolojini yaygınlaştırmak hedefleniyor.

Proje kapsamında Kasım 2023’te Blokzincir Gençlik Buluşmaları ile gençler, alanında uzman akademisyenlere blokzincir teknolojisi hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.

Blokzincir Genç Ofis Çalıştayı ile blokzincir teknolojisinin kamu ve özel sektör alanında nasıl bir rolü olabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunarak yeni fikirlerin üretilmesine katkı sunuldu.

GSB Blokzincir Zirvesi 2023 Dolu Dolu İçeriğiyle Heyecanlandırıyor  

Gençlerin blokzincir konusundaki farkındalığını yükseltmek için uzman konukların katıldığı gençlere yönelik bu etkinlikte blokzincir alanında uzman panelistler, Türkiye’nin önemli akademisyenleri, özel sektör temsilcileri gençlere yönelik sunumlar yaparak blokzincir hakkında yeni bir vizyon katacak. Dünya’ da ve Türkiye’ de Blokzincir Teknolojisinin ele alınacağı zirvede ele alınacak başlıklar arasında Gençlerin Blokzincir Ekosistemindeki Yeri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Blokzincir Teknolojisinin Uygulama Alanları bulunuyor.

Birbirinden Uzman Konuklar Blokzincir Zirvesi 2023’de Buluşuyor

Blokzincir Teknolojisi ve Gençlerin Blokzincir Ekosistemindeki Yeri Oturumu Panelistleri

·        Turan SERT – Blockchain Researcher/ Harvard Üniversitesi

·        Volkan Korkmaz – AltcoinTürk CEO

·        Devrim Danyal – Blockchain ve Metaverse Akademisi Kurucusu

·        Av. Dr. Davut Gürses – Kadir Has Üniversitesi Öğretim Görevlisi

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Blokzincir Teknolojisinin Uygulama Alanları Oturumu Panelistleri

·        Nurullah Mahmut Dündar – Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi

·        Dr. Taner Dursun – TÜBİTAK Blokzincir Laboratuvarı Yöneticisi

·        Tansel Kaya – Kadir Has Üniversitesi Öğretim Görevlisi & Mindstone Labs CEO

·        Doç. Dr. İbrahim Sırma – İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi

Kıyasıya Rekabet Blokzincir Genç Hackathon 2023’de

Üniversitelerin öğrenci topluluklarına üye gençlerin kurduğu takımların 3 gün boyunca (aralıksız) mücadele edeceği bir yarışmadır. Alanında uzman jüriler tarafından değerlendirilen projelerden ilk üçe giren takımlara ödüller verilecek. Gençlerin farklı düşünce ve teknik yeteneklerini sergileme şansı bulacağı bu etkinlikte gençler deneyimli mentorlar eşliğinde projelerini hayata geçirecek ve heyecan dolu bir mücadele ile büyük ödülü kazanmaya çalışacak.

Toplamda 10 Bin Dolar Değerinde Kripto Varlık Ödülü Kazananları Bekliyor

Bu heyecan dolu yarışma sonunda jüri kararı ile belirlenecek kazanlar, birincilik ödülü 5000 dolar değerinde kripto varlık, ikincilik ödülü 3000 dolar değerinde kripto varlık, üçüncülük ödülü 2000 dolar değerinde kripto varlık almaya hak kazanacaklar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala