bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Grayscale, Yeni Yatırım Ürünleri Olarak 23 Kripto Para Birimini Değerlendiriyor

grayscale yeni yatirim urunleri olarak 23 kripto para birimini degerlendiriyor 1

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticisi olan Grayscale, yeni fon açmak üzere 23 kripto para birimini değerlendirmeye aldıklarını duyurdu.

Duyuru cuma günü, şirketin Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Müşteri taleplerini karşılayabilmek için sürekli olarak çalıştıklarını söyleyen şirket, içlerinde önde gelen merkeziyetsiz finans DeFi projelerinin de yer aldığı 23 kripto parayı incelediklerini açıkladı. Bu kripto paralar ise şu şekilde:

Aave (AAVE), Basic Attention Token (BAT), Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Compound (COMP), Cosmos (ATOM), Decentraland (MANA), EOS (EOS), Filecoin (FIL), Flow (Dapper Labs) (FLOW), Livepeer (LPT), MakerDao (MKR), Monero (XMR), Numeraire (NMR), Polkadot (DOT), Reserve Rights (RSR), Stacks (STX), Sushiswap (SUSHI), Synthetix (SNX), Tezos (XTZ), The Graph (GRT), Uniswap (UNI), Yearn Finance (YFI).

Şirketin CEO’su Michael Sonnenshein yeni gelişme hakkında şunları söyledi:

“Yatırımcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek için ürün tekliflerimizi genişletmek istiyoruz. Dijital para birimi evreni sürekli olarak gelişiyor ve yatırımcılarımızın bu gelişen varlık sınıfına farklı bir şekilde maruz kalma talebini karşılayan cesur, ilginç ve yenilikçi fırsatları belirlemeye çalışıyoruz.”

Grayscale şu anda, müşterilerine Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar, Zcash ve Horizen ile 8 ayrı fonda hizmet veriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala