bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Grayscale, “Değerlendirilen Varlıklar” Listesini Güncelledi

grayscale degerlendirilen varliklar listesini guncelledi

Grayscale DeFi Fund ve Grayscale Digital Large Cap Fund’ı yöneten Grayscale, “Değerlendirilen Varlıklar” listesine DeFi ve metaverse projelerinin de olduğu 25 dijital varlığı eklediğini duyurdu.

Grayscale Değerlendirilen Varlıklar Listesine 25 Dijital Varlık Ekledi

Dijital varlık yöneticisi Grayscale, 2022 yılı için “Değerlendirilen Varlıklar” listesine eklemeler yaptı. Yapılan eklemeler; DeFi projeleri Algorand (ALGO), Convex (CVX), The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS) ve Yield Guild Games (YGG) gibi metaverse girişimlerini içeriyor. Grayscale, bu listeyi düzenli aralıklarla ve halihazırda elinde bulundurduğu varlıkları güncelleyerek oluşturdu.

“Değerlendirilen Varlıklar” listesi Grayscale’in bir yatırım ürününe dahil olmayan, ancak bu sektörü araştırmanın bir parçası olarak, dikkat çeken ve gelecekte ekibe dahil edilmek üzere olası adaylar olarak belirlediği dijital varlıkların listesi.

Hatırlatmak gerekirse Grayscale, portföyünde bulunan Bitcoin, Ethereum ve Cardano dahil olmak üzere 23 diğer dijital varlık listesine Flexa’nın AMP‘sini DeFi fonuna eklediğini duyurmuştu.

Ayrıca Grayscale’in “Değerlendirilen Varlıklar” listesine eklediği varlıklar şu şekilde;

grayscale degerlendirilen varliklar listesini guncelledi 2
Kaynak: Grayscale

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala