bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

Göztepe Fan Token (GOZ) Nedir?

Goztepe fan token

Göztepe Fan Token (GOZ), Göztepe Spor Kulübü’nün resmi taraftar token’ıdır ve sembolü de GOZ’dur.

Socios.com ve Göztepe Spor Kulübü ortaklığında yaratıldı ve 27 Nisan 2021’de piyasaya sürüldü. Chiliz altyapısıyla çalışır.

GOZ, madenciliği yapılan bir token değildir. Yalnızca Socios üzerinden ödül oyunları oynayarak token kazanılabilir. GOZ, bir fan token olarak taraftarlar ve kulüp arasında köprü oluşturur. Taraftarın kulüp üzerinde söz sahibi olmasını, kulübün de prestijini artırmasını vadeder. GOZ satın alarak ve topluluğa katılarak, token sahipleri kulüp anketlerinde, VIP ödüllerinde, ortak ve sponsor promosyonlarında, sohbet forumlarında, oyunlarda ve çok daha fazlasında oy kullanma haklarına erişebilir. Göztepe Fan Token, Gate.io, Paribu ve Chiliz borsalarında listelenmektedir.

Goztepe fan token 1

Göztepe SK Fan Token’ın Kurucuları Kim?

Türk futbol kulübü Göztepe SK (Göztepe Spor Kulübü) veya kısaca Göztepe, 14 Haziran 1925’te İzmir’de kuruldu. Kulüp, 1950’de Türkiye şampiyonluğunu kazandığında yurt içinde ün kazandı. Aslında Göztepe, 1969’da Avrupa’da yarı final oynayan ilk Türk takımıdır. Ev stadyumunun adı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı ve yaklaşık 12.500 seyirci kapasiteli. Göztepe’nin ana rakibi Karşıyaka SK (veya sadece Karşıyaka) – İzmir, Karşıyaka’da bulunan bir Türk spor takımı daha. Göztepe SK, futbolun yanı sıra eskrim, triatlon, hentbol, ​​yelken, yüzme ve rüzgar sörfü gibi sporlarla da uğraştığı için çok sporlu bir kulüp olarak da bilinmektedir.

Kullanım Alanları Nelerdir?

Göztepe Coin ile elde edeceğiniz avantajlar şöyledir;

  • Göztepe Coin’i kullanabileceğiniz Socios.com platformunda sahip olduğunuz coin kadar oy kullanma ve ödül toplama avantajı elde edersiniz.
  • Platformda bulunan ödül avı sayesinde yalnızca giriş yaparak etrafınızdaki ödül coinleri toplayabilir ve daha fazla Göztepe Coin sahibi olabilirsiniz.
  • Platformda bulunan oyunları oynayarak ve quizlere katılarak da Göztepe Coin kazanabilirsiniz.
  • Göztepe takımının performansı, tarafları durumu, yeni transferler, token işlemleri ve daha pek çok konuda, platformda sohbet ortamından faydalanabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala