bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

Google Cloud, Blockchain Uzmanlarını İşe Alacak

google cloud blockchain uzmanlarini ise alacak

Dünyada kripto para sektörünün benimsenmesi ile beraber birçok şirket işe alımlarını bu yöne çevirdi. Bu alandaki çalışmalarını büyütmek isteyen Google Cloud, yeni bir iş biriminin parçası olarak, Blockchain uzmanları aradığını açıkladı.

CNBC tarafından yayınlanan bir rapora göre, “Dijital Varlıklar Ekibi” olarak bilinen birim, Google tekliflerini reklamcılığın ötesine genişletmeye çalışırken perakende ve sağlık sektörlerinin yanında Blockchain teknolojisine de odaklanacak.

google cloud logo via google stock by thinkstock 1200x800 100851731 large

Google Cloud, Blockchain Uzmanlarını İşe Almayı Planlıyor

Blockchain ve kripto sektörü son dönemde oldukça popüler bir hale geldi. Bu popülerlik ile birlikte faaliyetlerini bu genişletmek isteyen kurum ve kuruluşlar da bu alanda uzman arayışına girdi. Google Cloud’un dijital varlıklar stratejisi başkanı Richard Widmann da Cloud grubuna, Blockchain uzmanlarını işe almayı planladığını söyledi.

Ayrıca Google Cloud, perakende, sağlık ve diğer sektörlerde büyüme çalışmalarının ardından Blockchain uygulamaları etrafında iş kurmak için bir grup oluşturdu.

Google Cloud’un finansal hizmetler başkan yardımcısı Yolande Piazza ise konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu yeni ekip, müşterilerimizin bu gelişmekte olan alandaki çabalarını hızlandırmalarını ve yarının Blockchain ekosistemlerinin temelini oluşturmaya yardımcı olacak.

Son olarak belirmek gerekirse iş dünyasının önde gelen sosyal medya platformu Linkedln’de kripto ile ilgili iş ilanları, 2021 yılında artış göstermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala