bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Goerli ETH Token Nasıl Alınır?

goerli eth nedir nasil alinir

Bu yazımızda cüzdanınıza nasıl Goerli ETH (GETH) token ekleyebileceğinizi göstereceğiz. Eğer Goerli ETH (GETH) token’e ihtiyacınız varsa goerlifaucet.com’u kullanabilirsiniz. Goerlifaucet.com aracılığıyla kullanıcılar her 24 saatte bir 0,2 ETH alabilir. Goerlifaucet.com, en güvenli ve güvenilir musluklardan biri olarak kabul ediliyor.

Bir musluk platformundan nasıl Goerli ETH (GETH) alacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Tüm Goerli ETH muslukları arasında Alchemy’nin Goerli Faucet’i en fazla ücretsiz Goerli ETH (GETH) elde etmenin en güvenli ve en hızlı yolu. Alchemy’nin Goerli Faucet’ini kullanmak için e-posta adresinizle bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Bu bot hesapaları engelleyen bir özellik.

Saniyeler içerisinde Goerli ETH (GETH) almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Goerli Faucet sayfasını ziyaret edin ve Alchemy hesabınızla giriş yapın.
  • Goerli Faucet sayfasına geri dönün ve MetaMask cüzdanınızla bağlanın.
  • ‘Send me ETH’ butonuna tıkladıktan sonra 0.2 ETH kısa bir süre içerisinde cüzdanınıza gönderilecek.
alchemy faucet nedir

Goerli Faucet’ten aldığınız Goerli ETH’leri (GETH), Ethereum’a (ETH) dönüştürmek için LayerZero Testnet Bridge’i kulanabilirsiniz. GOERLIETH/ETH için mevcut dönüşüm oranı 1:0.0002247’dir. Bu, ücretsiz olarak aldığınız 1 Goerli ETH’yi ETH cinsinden 0,002247 ETH (0,50USD) ile takas edebilirsiniz.

Goerli ETH Nedir?

Goerli ETH, geliştiricilerin gerçek Ether (ETH) kullanmadan Ethereum blockchain’ini test etmelerine olanak sağlayan Goerli testnet’inin yerel kripto para birimdir. Goerli testnet’inde geliştiriciler, ETH’lerini kaybetmekten korkmadan özgürce yeni merkezsiz uygulamaları, akıllı sözleşmeleri ve yenilikleri test ediyor. Ancak geliştiriciler her zaman yeteri kadar Goerli ETH bulamıyor.

Goerli ETHyi Ethereuma donusturme

Bu sorunu çözmek için Te’stnet Bridge geliştirildi. Testnet Bridge aracılığıyla geliştiriciler, Goerli ETH ile ETH’lerini takas edebiliyor. Testnet Bridge’ten edindiğimiz verilere göre 1 Ethereum (ETH), 7004,5 Goerli ETH’ye (GETH) denk geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala