bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,051.63 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.27 5.35%
bnb
BNB (BNB) $ 586.01 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 134.79 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506143 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451674 3.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140668 5.97%

GMT Coin Nedir? Stepn (GMT) Coin Rehberi

Stepn GMT

STEPN, dahili Game-Fi ve Social-Fi öğelerine sahip bir Web3 yaşam tarzı uygulamasıdır. Uygulama, Axie Infinity’nin oyna-kazan modeline benzer şekilde, kullanıcıların yürüyerek, koşarak veya açık havada koşarak token kazanmalarını sağlıyor.

Stepn (GMT) Coin Nedir?

STEPN, oyuncuların token kazanmak için bir NFT Sneaker ile açık havada yürüyebileceği, koşabileceği veya koşabileceği Solana tarafından desteklenen ilk move2earn mobil NFT oyunudur. STEPN, milyonlarca insanı Web 3.0 dünyasına getirerek karbon nötrlüğüne olumlu katkıda bulunarak daha sağlıklı yaşam tarzlarına katılmaları için ilham vermeyi amaçlıyor.

Kazanmak için harekete geç uygulamasına başlamak için, kullanıcıların Solana’nın yerel SOL tokenını STEPN’in uygulama içi cüzdanına yatırması, uygulama içi pazarından bir spor ayakkabı NFT’si satın alması ve “enerji” ikmali için 24 saat beklemesi gerekiyor. Rong, enerjinin bir kullanıcının bir spor ayakkabı NFT ile egzersiz yapmak için aldığı dakika miktarı olduğunu söyledi.

STEPN (GMT) Özellikleri

StepN ekibi, fenomenlerin arkasındaki fitness ve inanılmaz sosyal atmosferden yararlanmak istiyor. Dünyada sayısız uygulama ve programla çalışan milyonlarca fitness delisi var. StepN’in inşa ettiği şey, blok zinciri teknolojisinin kazanç için nasıl kullanıldığı konusunda devrim yaratmak için sosyal ve topluluk unsurlarından faydalanacak.

Kwong StepN’i, “Bir ürün yapmaya karar verirken koşmanın ve yürümenin temelde hemen hemen herkesin yapabileceği bir şey olduğunu düşündük. Bunu kazan-kazan veya kira-kazan yöntemine dönüştürebilirsek, o zaman herkese etkili bir şekilde ulaşabiliriz,” diye açıkladı.

Eşsiz Kazanmak için Taşı konsepti, Kwong ve ekibinin sayısız yeni kullanıcının kriptoya katılmasına yardımcı olabileceğine inandığı bir şeydir. Kwong, ilk girişin zorluklarını kabul ediyor, ancak bu engeller ortadan kaldırıldığında kullanıcıların uygulamasına akın edeceğine inanıyor. Ancak Kazanmak için Taşı, kullanıcıları uygulamaya getiren tek kavram olmayacak, aslında Kwong bunun ikincil olacağını düşünüyor.

STEPN, Solana Ignition Hackathon Oyun Parkurunun galibi oldu. Aynı zamanda Hackathon’u kazanan tek mobil oyundur. Kullanımı kolay bir arayüz, yerleşik Marketplace ve Cüzdan, STEPN’in oyun tasarımı ve milyonlarca kripto para kullanıcısı olmayan insanı bu uygulamayı kullanmaya teşvik etme hedefi, Hackathon jürilerinin onayını kazandı.

Eğlenceli sosyal ve oyun öğelerine sahip ilk Web3 çalıştıran uygulama olan STEPN, Sequoia Capital, Folius Ventures, Solana Capital, Alameda Research, 6th Man Ventures, DeFi Alliance, M13, Corner Ventures, Sfermion, Zee Prime Capital, Lemniscap, Spark Digital Capital, MorningStar Ventures, Openspace Ventures, Solar Eco Fund ve WelinderShi Capital’den yatırım aldı.

Tura, Santiago R Santos ve Zhen Cao da dahil olmak üzere önemli melek yatırımcıları da katıldı. Elde edilen gelir, STEPN’in milyonlara daha sağlıklı yaşam tarzlarına katılmaları, onları Web3’e bağlamaları ve Karbon Nötrlüğüne olumlu katkıda bulunmaları için ilham verme misyonunu destekleyecektir.

Oyun Modları

Uygulamanın, kullanıcıların özgürce katılması ve para kazanması için 3 modu vardır: Solo, Maraton ve Arka Plan Modu.

Solo Modu: Solo modda, kullanıcılar hareket ederek token kazanabilirler. Gelirleri iki şeye bağlıdır: fiziksel aktivite düzeyleri ve sahip oldukları Spor Ayakkabıların nadirliği/özelliği.

Maraton Modu: Haftalık ve aylık Maraton yarışmaları vardır ve kullanıcıların çevrimiçi Maratona başlamadan 24 saat önce her yarış için ayrı ayrı kayıt olmaları gerekir.

Arka Plan Modu: Kullanıcılar, envanterlerinde en az bir çift spor ayakkabı ile uygulama ve onarım maliyetleri olmadan bile GST kazanabilir. STEPN uygulaması kapatıldığında, Arka Plan Modu adım sayısını doğrudan mobil cihazın Sağlık Verilerinden alır. Arka Plan Modunda atılan adımlar (yürüme, koşu veya koşu) spor ayakkabıların dayanıklılığını azaltmaz.

STEPN (GMT) Coin Yorum ve Geleceği 2022

STEPN coinin sizin için iyi bir yatırım olup olmadığı kişisel durumunuza ve risk iştahınıza bağlıdır. Kripto para birimleri yüksek riskli varlıklardır. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmalı ve kabul etmeye hazır olduğunuz risk seviyesini değerlendirmelisiniz. Asla kaybetmeyi göze alamayacağınız paraya yatırım yapmayın.

GMT Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 GMT Coin 7,47 TL TL’den işlem görüyor. GMT Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -5.53% değişim gösterdi. GMT Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 33,600,120 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 439,905,588 dolar seviyesinde.

GMT Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 GMT Coin $ 0.229733 dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Nisan ayı itibariyle GMT Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,5423 dolarla kaydetti. Bununla birlikte GMT yılın en düşük seviyesini ise 0.1003 dolarla belirledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala