bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Garanti BBVA, Kripto Varlık Yetkilisi Arıyor

garanti bbva kripto varlik yetkilisi ariyor

Kripto para ekosistemi her geçen gün daha da genişlemeye ve büyümeye başladı. Birçok büyük şirketin bu alana girmesi ve alanda çalışmalar yapmaya başlaması piyasanın hızlı şekilde benimsenmesine yol açtı. Türkiye’den de bu konuda önemli adımlar atılmaya başladı. Bu kez Garanti BBVA, kripto varlık yetkilisi/uzmanı aradığını duyurdu.

Garanti BBVA, “Kripto Varlık Yetkilisi” İş İlanı Yayınladı

1946 yılında Ankara’da kurulmuş özel sermayeli bir banka olan Garanti BBVA, Sermaye Piyasaları ve Hazine Operasyon Müdürlüğü’nde görev alacak “Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı” aradığını duyurdu.

garanti bbva kripto varlik yetkilisi ariyor

İş ilanını LinkedIn üzerinden duyuran Garanti BBVA, kripto varlık işlemleri ekibinin sorumluluk alanlarını şu şekilde sıraladı:

  • GarantiBBVA bünyesinde yürütülen “Kripto Varlık” işlemleri projesinde aktif rol alır. Kripto varlıklar hakkında ve sağlanan teknolojiler konusunda araştırma yapar. Yurt dışı hizmet sağlayıcıları ile görüşür ve sağladıkları alt yapı uygulamalarını öğrenir, bunların bankaya olan etkisini analiz eder.
  • Yasal mevzuata uygun, “Kripto Varlık Saklama” süreçlerinin oluşturulmasında banka ürünleri ile etkileşim alanlarını da belirleyerek destek olur. “Kripto Varlık Saklama” şube süreçlerini yönetir ve uygulamaları hayata geçirir

72 milyondan fazla müşterisi olan küresel bir finans kuruluşu olan Garanti BBVA, bu pozisyon için adaylarda aradığı zorunlu ve tercihen kriterler ise şöyle belirtti:

  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun,
  • İyi derecede MS Excel bilgisine sahip,
  • Mevcut iş deneyiminizde yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif kullanabilen,
  • MS Office programları kullanımına hakim,
  • Sunum becerisi yüksek,
  • Kripto varlıklarla alakalı iş deneyimi olan.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala