bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,698.53 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.82 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 600.04 3.17%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 0.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522403 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460163 5.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148149 0.24%

GameStop, Kripto Para Çalışmalarında Frene Basıyor

gamestop kripto para calismalarina ara veriyorfgg

Kripto sektörü FTX borsasının iflası ile zorlu bir dönemden geçiyor. Birçok kripto odaklı şirket çalışmalarını yavaşlatmaya başladı. Son olarak çıkan haberlere göre; oyun perakendecisi GameStop, üçüncü çeyrekte 94,7 milyon dolarlık net zarara ulaştıktan ve kripto varlıklar departmanındaki personeli işten çıkardıktan sonra artık kripto para birimlerine odaklanmayacağını açıkladı.

GameStop, Kripto Para Çalışmalarına Ara Veriyor

GameStop, üçüncü çeyrekte zarara ulaştıktan sonra artık kripto para birimlerine odaklanmayacağını duyurdu. GameStop CEO’su Matt Furlong, yıl boyunca kripto para birimleri ile ilgili çalışamları en aza indirdiğini ve şu anda herhangi bir tokenin maddi bakiyesini tutmadığını söyledi.

gamestop kripto para calismalarina ara veriyorffggfd

GameStop CEO’su Matt Furlong, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Oyun dünyasında kripto varlıklar için uzun vadeli potansiyel olduğuna inanmaya devam etsek de, bu alanda anlamlı hissedar sermayesini riske atmadık ve atmayacağız.

Bu yılın başlarında şirket, bu alanları geleceğin oyuncuları için giderek daha alakalı olarak nitelendiren büyüme yolları olarak kripto paraya, NFT‘ler ve Web3 uygulamalarına baktığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala