bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,979.68 6.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.51 3.95%
bnb
BNB (BNB) $ 583.99 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 162.39 13.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516846 3.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45625 6.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156372 6.81%

Galaxy Digital CEO’su: “Büyük şeyler geliyor”

novo

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı yeni yıl mesajında iddialı konuştu.

Novogratz, “Yeni yıl kutlu olsun! Büyük şeyler geliyor.” ifadelerini kullandı.

Spot Bitcoin ETF başvurusu yapan 13 şirket arasında yer alan Galaxy Digital’in CEO’sunun bu yorumu, kripto topluluğu tarafından kısa süre içinde açıklanması beklenen ETF kararına ilişkin bir tahmin olarak görüldü.

ETF analistleri, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun spot Bitcoin ETF’lerine ilişkin kararını 10 Ocak 2024’e kadar vereceğini tahmin etti. Son çıkan haberler, analistlerin bu tahminlerini doğrular nitelikte.

Geçtiğimiz günlerde Reuters’ın bildirdiği üzere anonim kaynaklar, spot Bitcoin ETF kararının 2 Ocak veya 3 Ocak’ta verilebileceğini iddia etti. Regülatör ve ETF başvurusu yapan şirketler arasındaki görüşmeler son derece gizli ilerlediğinden kaynaklar kimliklerini gizli tutmayı tercih etti.

Kripto para sektörü, büyük bir merakla spot Bitcoin ETF başvurularından çıkacak kararı bekliyor. Potansiyel bir onayın, lider kripto para birimi Bitcoin’i yeniden ATH seviyesinde taşıyabileceği umut ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala