bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,404.99 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.45 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 583.69 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.83 0.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527745 0.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456398 2.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160795 6.89%

Galatasaray Fan Token (GAL) Nedir?

byr

Galatasaray Fan Token (GAL), taraftarlar ve kulüp arasında etkileşimi artırmak amacıyla oluşturulan Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi taraftar token’ıdır.

Galatasaray Fan Token (GAL) Nedir?

Galatasaray Fan Token, Socios.com iş birliği ile, 4 Şubat 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Galatasaray taraftarları ve futbol severler için özel olarak tasarlanmıştır. Galatasaray fan token sahipleri, diğer fan token’lar gibi birçok avantaja sahip olmaktadır. Yatırımlarında taraftarı oldukları takımın token’ını kullanmak, Galatasaray fan token sahiplerine ayrı bir aidiyet hissi de kazandırmaktadır.

Galatasaray Fan Token, Socios platformu tarafından Ethereum blokzincirinde bir “side chain” üzerinde çalışmaktadır. GAL, belirli bir ürün ya da hizmete erişmek için kullanılan bir tür “utility token” olma özelliği taşımaktadır. Utility token, belirli bir hizmete erişmek için bir kupon niteliği taşıyan token’lardır. Galatasaray Fan Token sahipleri de bu özellik sayesinde birçok fırsata ulaşma imkanı yakalamaktadır.

yeni

Neden Galatasaray Fan Token (GAL)?

Galatasaray Fan Token’ın hedefi, Galatasaray Spor Kulübü ve taraftarları arasında bir köprü kurarak, etkileşimi artırmaktır. Galatasaray Fan Token (GAL) sahipleri, yapılan oylamalara katılabilir, sunulan ödülleri kazanabilir ve haritaya yerleştirilmiş olan fan token’ları toplayabilmektedir. Galatasaray Fan Token, bir utility token’dır. Utility token özelliği ile GAL token sahipleri para ile satın alınamayacak hizmetlerden faydalanabilmektedir.

Galatasaray Fan Token (GAL), sahibi taraftarlar kulüp kararlarında söz sahibi olabilir, kulübün sağlayacağı avantajlardan faydalanabilir ve token satın alarak kulüplerine destek olabilmektedir. GAL sahibi taraftarlar özel maç biletleri, Türk Telekom Stadyumu turu, antrenmanlara erişim ve imzalı Galatasaray formaları kazanma gibi avantajlardan yararlanabilmektedir.

Galatasaray Fan Token (GAL) Grafik


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala