bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,896.00 7.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,655.73 19.68%
bnb
BNB (BNB) $ 597.18 4.47%
solana
Solana (SOL) $ 184.37 9.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534623 5.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.498391 7.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16185 8.90%

FTX Web Sitesi, Tekrar Aktif Hale Getirildi

ftx web sitesi tekrar aktif hale getirildiggh

Son günlerin çok konuşulan konularından biri, kripto para borsası FTX’te yaşanan kriz oldu. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün gece FTX’in web sitesinde sorunlar yaşanıyordu. Şimdi ise mali açıdan sıkıntılı kripto para borsası FTX, aralıklı bir kapalı kalma süresinin ardından web sitesini tekrar çevrimiçi hale getirdi. Ticaret platformu, para çekme işlemlerinin durdurulduğunu onaylayan ve kullanıcılara para yatırmamalarına yönelik tavsiyede bulunan bir açıklama da yayınladı.

FTX Web Sitesi Düzeldi

Dün gece kripto para sektörü kritik bir dönemden geçti. Çıkan son haberlere göre, FTX’in web sitesine erişim problem düzeltildi.

ftx web sitesi tekrar aktif hale getirildiadf

FTX destek personelinin bir üyesi mesajda, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Hızlandırmak için ekibimizin onayını bekliyoruz. Şu anda bir ETA’mız yok, ancak elimize geçer geçmez bunu kesinlikle iletecek.

Bunun yanında dün geceyi sarsan bir diğer durum da Binance’ten geldi. Kripto borsası başlangıçta, zor durumdaki borsayı satın almak için bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu imzaladı. Ancak 48 saatten kısa bir süre sonra, Binance FTX’i satın almaktan vazgeçtiğini açıkladı. Müşteri fonlarının yanlış kullanılması ve ABD’deki düzenleyici kurumların soruşturmaları, karar değişikliğinin ana nedenleri arasında gösterildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala