bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,168.85 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,992.71 2.19%
bnb
BNB (BNB) $ 562.66 2.20%
solana
Solana (SOL) $ 137.99 5.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522778 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455177 2.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132857 3.85%

FTX ile İlgilenenler Arasında Ripple, BlackRock ve Nasdaq da Yer Alıyor

medya kuruluslari ftx musterilerini korumaya yonelik karari elestiriyoreff

FTX ile ilgilenenler arasında RippleBlackRock ve Nasdaq da yer alıyor. Kısa süre önce iflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX yeniden yapılanma çalışmaları ile gündemde yerini alıyor.

FTX “363 Satış Tarafı” Listesini Yayınladı

FTX Borçluları, daha önce iflas yeniden yapılandırmasının bir parçası olarak kripto borsası FTX’i yeniden başlatma planlarını paylaşmıştı. FTX, ABD İflas Kanunu’nun bir şirketin varlıklarının satışına izin veren 363 Satış bölümü kapsamındaki tarafların isimlerini yayınladı.

ftx dusus

FTX 2.0 olarak yeniden başlamayı planlayan borsa, iflas mahkemesinde süreçlerini yürütüyor. CEO John Ray III, FTX’i yeniden başlatmayı planlarken, FTX 2.0 ile ilgilenenler arasında BlackRock, Ripple ve Nasdaq da bulunuyor. Ayrıca listede yer alan diğer kuruluşlar ise OKCoin, Galaxy Digital ve Robinhood oldu.

Bu listede yer alan kuruluşlar, FTX 2.0 üzerinde herhangi bir satın alma veya yatırımda bulunma sürecine girmedi. Listedeki isimler, FTX 2.0 ile ilgilenenler olarak belirtildi.

FTX 2.0‘ın yeniden yapılanma planlarına başlamasının ardından, FTX ile ilgilenen birçok kurum ortaya çıktı. Listede yer alan kuruluşlar özellikle borsanın yeniden yapılandırılma ve başlatılma planları hakkında bilgi almak için dahil oluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala