bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,947.94 2.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.56 5.17%
bnb
BNB (BNB) $ 581.68 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 173.04 6.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524246 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48495 4.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156459 3.96%

Frontier Nedir? FRONT Nasıl Alınır?

Frontier nedir

Frontier, DeFi sektöründeki parçalanma sorununu çözmeyi hedefleyen, birden fazla zincire erişim sağlayan bir blockchain projesidir.

Frontier Nedir?

Merkezi olmayan finans ürünleri için bir toplama katmanı olan Frontier, dünya genelinde en az 15 üyeye sahip bir projedir. 2019 yılı Nisan ayında çalışmalarına başlanmış ve kasım ayında beta platformu piyasaya sürülmüştür. Frontier, bağımsız tüm kullanıcıların DeFi ürün ve hizmetlerine erişebilmeleri için oluşturulmuştur. DeFi sektöründeki parçalanma sonununu çözmeyi amaçlayan Frontier, kripto para dünyasında dikkatleri üzerine çekmektedir. Ayrıca Frontier, Web3 hizmetlerini platformlardan bağımsız olarak herkes için bir araya getirmeti hedeflemektedir. Frontier, Harmony, Ethereum ve BSC gibi birçok blokzincirine DeFi desteği eklemektedir.

Proje, stake, kredi işlemleri, varlık ticareti gibi DeFi ürünlerinin birkaç uygulama yerine tek bir platformda gerçekleştirilebilmesini hedeflemiştir. Bunun yanı sıra, ağdaki kullanıcılar staking, DeFi pozisyonları, en iyi oranlı varlık takası, likidite madenciliği ve teminatlandırılmış borç pozisyonu oluşturma ve izlemesini yönetebilmektedir. Frontier projesinin, diğer DeFi projelerinin aksine, MetaMask, FortMatic, Coinbase Wallet, Trust Wallet gibi birçok cüzdanla entegrasyonu da bulunmaktadır. Cüzdan ve DeFi araçları gibi ihtiyaç duyulan her şeyi bir arada bulmak isteyenler için Frontier, tercih haline gelmiştir.

FRONT Coin nedir nasil alinir

FRONT Coin Nedir?

Frontier platformunun yerel kripto para birimi FRONT Coin’dir. Başlangıçta sadece Ethereum üzerinde ERC-20 kontratıyla çalışmıştır. Ancak zaman içerisinde BSC ve Solana ağlarına da köprülenmiştir. FRONT Coin’in oluşturulma amacı, DeFi alanındaki yüksek maliyetler nedeniyle dezavantajlı olan küçük yatırımcılara hitap etmektir. Kullanım alanları arasında, yönetişim, staking ve likidite madenciliği yer almaktadır. Yönetişim alanında, FRONT Coin sahibi kullanıcılar merkeziyetsiz Frontier içinde topluluğa teklif sunabilir ve tekliflerde oy kullanabilmektedir. Staking alanında kullanıcılar, coin’lerini akıllı sözleşmelerle kilitleyebilir. Bu şekilde işlemleri doğrulayan kullanıcılar ek FRONT Coin kazanabilmektedir.

Diğer kullanım alanlarından likidite madenciliğinde, kullanıcılar FRONT Coin’leri ile varlık havuzlarında likidite sağlayarak pasif gelir elde edebilmektedir. Ayrıca Frontier, Ethereum Binance Chain, BandChain, Kava ve Harmony gibi çeşitli uygulamaları desteklemektedir. DeFi yatırımcıları için güçlü bir alternatif platformdur. Bunun yanı sıra FRONT Coin, kullanıcılara daha fazla DeFi ürün ve hizmeti keşfetme fırsatı vermektedir. Staking hizmetleri sayesinde kullanıcılara pasif getiri elde etme imkanı tanımaktadır. Kar potansiyeli, DeFi’nin büyümesiyle doğru orantılı olarak artmaktadır. Kullanıcıların, merkeziyetsiz finans alanındaki işlemlerini daha kolay gerçekleştirmelerini sağlar. FRONT Coin, Binance gibi popüler borsalarda listelendiği için birçok yatırımcıya hitap etmektedir.

FRONT Nasıl Ve Nereden Satın Alınır?

Frontier platformunun kripto para birimi FRONT Coin, mevcutta birçok büyük kripto para borsasında işlem gören bir ERC-20 token’ıdır. FRONT Coin listeleyen borsalar arasında; Binance, Huobi Global, Gate.io, KuCoin, Bithumb, Uniswap (V2), SushiSwap, OKX, PancakeSwap, Bitget, MEXC bulunmaktadır. Yatırımlarını FRONT Coin ile değerlendirmek isteyenler öncelikle tercih ettikleri platforma üye olmalıdır. Hesap açma ve kimlik doğrulama işlemleri eksiksiz yerine getirilmelidir. Alım satım sayfası üzerinden istenilen miktarda FRONT Coin satın alınabilir. Satın alınan FRONT Coin’ler, işlemlerde kullanılabilir ya da daha sonra kullanılmak üzere güvenli cüzdanlarda saklanabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala