bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,799.49 4.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.81 1.67%
bnb
BNB (BNB) $ 557.41 2.95%
solana
Solana (SOL) $ 131.60 5.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515708 3.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444604 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127514 2.85%

Foundry Bitcoin Madenciliği için Yeni Market Oluşturuyor

foundry bitcoin madenciligi icin yeni market olusturuyor

ABD merkezli Bitcoin madencilik şirketi Foundry, 2. el bitcoin madencilik teçhizatları için bir market oluşturdu. Şirket yetkilileri marketin adının FoundryX olarak açıkladı. FoundryX‘in yüzlerce satıcı ve alıcıyı aynı çatı altında toplamak ve güvenilir bir araç olmak gibi amaçları olduğu duyuruldu.

Foundry Bitcoin Madenciliği Marketini Başlattı

Foundry, madencilik marketini bugün itibariyle kullanıcıları ile paylaştı. Şirketin Genel Başkanı Jeff Burkey, FoundryX‘in insanların “şeffaflık ve netlik” taleplerine ugyun hareket edeceğini belirtti.

foundry bitcoin madenciligi icin yeni market olusturuyor 2

2015 yılına kadar Bitcoin’in artan popülaritesi, madencilerin özel çiplerle oluşturulmuş işlem gücü ihtiyacını önemli ölçüde artırdı. Bugün itibariyle bu madencilik teçhizatları binlerce dolara mal olduğu biliniyor ve Çin merkezli madencilik araçları üreticisi Bitmain ve MicroBT madencilik teçhizatları üretiminde en çok bilinen iki isim olarak biliniyor.

Foundy CEO’su Mike Colyer‘e göre, “Çin kripto para düzenlemeleri sebebiyle daha çok yerel faaliyetleri hedefelemiş durumda.Colyer, çinli madencilerin makinelerini ülke dışına ihracat etmesinin zorlu bir süreç olduğunu da ifade ederek FoundyX’in öneminden de bahsetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala