bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,186.47 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.68 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.41 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 160.65 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514412 0.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457946 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149883 3.33%

Forbes, FTX ile Ortaklık Kurarak NFT ve Metaverse Alanına Giriyor

Forbes FTX ile Ortaklik Kurarak NFT ve Metaverse Alanina Giriyor 1

Kripto şirketleri yep yeni ortaklıklar yapmayı sürdürüyor. Son olarak popüler kripto borsası FTX, Forbes ile ortaklık kurarak yeni bir NFT koleksiyonunu tamamladı. Forbes tarafından paylaşılan detaylara göre koleksiyon, muazzam bir teorik portföye ve canlı New York Menkul Kıymetler Borsası (SEC) fiyatlandırmasına dayalı sanal net değere sahip bir dizi kurgusal yatırımcıyı içeriyor.

Screen Shot 2022 04 11 at 18.38.43

Forbes, FTX ile Ortaklık Kurdu

Dünyanın en zengin ve güçlü insanlarını sıralamasıyla bilenen Forbes bugün, medya endüstrisi için türünün ilk örneği olan sanal Milyarderler NFT koleksiyonunun bir önizlemesini duyurdu. ” Sanal NFT Milyarderleri” adlı bu koleksiyon FTX ortaklığı ile gerçekleştirildi. Koleksiyonda her NFT Milyarderinin ilgi çekici hobileri ve gelecek Forbes Sanal NFT Milyarderler Listesinde günlük olarak sıralanacak eksantrik bir Forbes aksesuarı olacak.

FTX US Strateji Başkanı Tristan Yver, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Forbes sanal Milyarderler NFT koleksiyonuyla, yerleşik ve saygın bir medya şirketinin Blockchain endüstrisine giriş yaptığını görüyoruz. Forbes ile ilk NFT satışlarında ortak olmaktan heyecan duyuyoruz ve yeniliği ve dijital varlık topluluğuna girişi teşvik etmeye devam edeceğiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala