bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,166.19 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.12 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 602.87 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 142.61 1.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522106 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467193 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149924 0.65%

Florida Valisi, Başkanlık Kampanyasında Bitcoin’e Değindi

florida valisi baskanlik kampanyasinda bitcoine degindidfvvf

Son dönemde lider kripto para birimi Bitcoin birçok alanda konuşulmaya başlandı. Özellikle seçim kampanyalarına da konu olan Bitcoin birçok isminde radarında. Florida Valisi Ron DeSantis, başkanlık kampanyası lansmanı sırasında Bitcoin’i korumaya söz verdi.

Florida Valisi’den Bitcoin’e Yeşil Işık

Florida Valisi Ron DeSantis, 2024 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerinde özellikle Bitcoin’i koruyacağının sözünü verdi. DeSantis, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bitcoin yapmak için her türlü hakkınız var. Washington’daki bu insanların bundan hoşlanmamalarının tek nedeni, onu kontrol etmemeleridir. İnsanların bu alanda yapabilecekleri her şeyi kontrol etmek zorunda olmak gibi bir isteğim yok. Bence mevcut rejim açıkça Bitcoin’e sahipler.

florida valisi baskanlik kampanyasinda bitcoine degindidfsvdfs

DeSantis, Kongre’nin kripto para birimlerini asla ele almadığını, bürokrasinin muhtemelen SEC’e atıfta bulunarak bunu kendi başlarına yapması gerektiğini ve insanların o alanda faaliyet gösterememesi için yaptığını söyledi.

Mayıs ayının başlarında DeSantis, Florida’da federal bir CBDC’nin para olarak kullanılmasını ve yabancı CBDC’lerin kullanımını yasaklayan bir anti-merkez bankası dijital para birimi (CBDC) yasasını onayladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala