bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,833.37 4.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.40 2.72%
bnb
BNB (BNB) $ 580.62 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 152.51 6.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511647 0.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446702 2.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151995 2.59%

Flashbots Kurucu Ortağı Şirketten Ayrıldı

flashbots kurucu ortagi sirketten ayrildi

Ethereum gibi devlet açısından zengin blok zincirlerine neden olabileceği varoluşsal risklerden kaçınmak için çalışan bir araştırma ve geliştirme kuruluşu olan Flashbots şirketinde önemli ayrılık.

Kurucu Ortak Flashbots’tan İstifa Etti

Flashbots’un kurucu ortağı olan Stephane Gosselin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ekiple yaşadığı anlaşmazlıkların ardından maksimum çıkarılan değer (MEV) hizmetinden istifa ettiğini açıkladı.

flashbots kurucu ortagi sirketten ayrildi 2

Gosselin yaptığı açıklamada, çeşitli ve rekabetçi bir MEV ekosistemi için sansür katmanını korumanın çok önemli olduğunu dile getirdi. Gosselin ayrıca her ne kadar projeden ayrılmış olsa da projenin başardıklarından dolayı gurur duyduğunu da belirtti. İstifa eden Flashbots kurucu ortağı Gosselin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kısa vadede, doğrulayıcıların sansür uygulanan rölelere bağlanmaktan kaçınacaklarını temenni ediyorum. Sansüre karşı ekonomik baskı uygulamayı sürdüren Blockspace tedarikçileri, sansürün her yerde olmamasını sağlamak için uzun bir yol kat edilmesi gerekecek.

Son olarak Ethereum’un başarılı bir şekilde gerçekleşen The Merge yükseltmesinden bu yana, Flashbots, rölelerini kullanan popüler stake havuzlarında Ethereum doğrulatıcılarının göreceli bir konsolidasyonu meydana gelmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala