bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Film Endüstrisinde NFT Dönemi

film endüstrisinde NFT

NFT sektörü giderek büyüdükçe ve daha fazla kitlelerce kabul edildikçe diğer sektörler de bu rüzgarı arkasına almak istiyor. Film Endüstrisi ve NFT’ler son zamanlarda oldukça popüler bir ikili oldu. Son olarak Marvion’un Bonanza Goldfields Corp.’u satın almasının ardından, dünyanın ilk hibrit-NFT’lerini (h-NFT’ler) tanıtımı resmen açıkladı.

Lockdown” olarak adlandırılan film, Xander Berkeley (The Walking Dead) ve Hong Konglu aktris Anita Chui (OCTB) dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından çeşitli oyuncuların rol aldığı Asya’nın ilk NFT filmi olarak karşımıza çıkıyor.

Uzmanlar, NFT’nin eğlence endüstrisinin geleceğini şekillendireceğini, Blockchain yatırımına ve katkısına farklı bakış açıları kazandıracağını tahmin ediyor.

film-endustrisinde-nft-donemi

Film Endüstrisi NFT ile Buluşuyor

Stüdyoya göre, filmin İngiltere’de bu yıl Kasım ayında gösterime girmesi planlanıyor. İngiltere’deki prömiyer içintarih ise 7 Ekim 2021.

Marvion, Birleşik Krallık’taki film prodüksiyonunu desteklemek için iki sınırlı sayıda film h-NFT’sini ve beş sınırlı sayıda İngiltere prömiyeri h-NFT’yi OKEx NFT pazarında piyasaya sürecek.

Marvion’un seçiminin arkasındaki sebep, OKChain’in, mevcut Hisse Kanıtı konsensüs mekanizmasının (PoS) gelişmiş ve verimli bir versiyonu olan Delegated Proof of Stake (DPoS) konsensüs mekanizmasını uygulaması olarak gösteriliyor.

Lansmanın, 5 Ekim 2021’de OKEx NFT pazarında planlandığını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala