FalconX ve CF Benchmarks cephesinden önemli ortaklık

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dijital varlık aracılık devi FalconX, kripto türev piyasalarının düzenlenmiş alanında işlem yapma imkânı sunmak için İngiltere tabanlı kripto endeks sağlayıcısı CF Benchmarks ile el ele veriyor. Bu yeni ortaklık, takaslar, opsiyonlar ve teslim edilemez forwardlar gibi tek varlık referans oranları üzerinden işlem yapma olanağı sunmayı hedefliyor.

Düzenlenmiş Endeksler Üzerinden Kripto Varlık Erişimi Artıyor

Dijital varlık ana aracılık hizmeti sağlayan FalconX, düzenlenmiş kripto türev piyasalarına erişim olanağı sunmak amacıyla İngiltere kökenli kripto endeks sağlayıcısı CF Benchmarks ile iş birliği yapıyor. Tek varlık referans oranlarını kullanarak takas, opsiyon ve teslim edilemez forward işlemlerine olanak sağlanması planlanıyor.

CF Benchmarks’ın Genel Müdürü Sui Chung, “Kuruluşların kripto varlık sınıfıyla bağlantı kurmalarının başlıca yöntemi, düzenlenmiş endekslere dayalı türevlerdir.” ifadesini kullandı.

Bu iş birliği çerçevesinde, sözleşmeler CME CF Bitcoin Referans Oranı’na dayalı Bitcoin (BTC) ve CME CF Ether-Dolar Referans Oranı’na dayalı Ether (ETH) ile ilişkili olacak şekilde düzenleniyor.

FalconX ürün yöneticisi Barış Çetinok, “Düzenlenmiş türevler, kurumsal yatırımcıların dijital varlıklara güvenli bir biçimde ulaşabilmeleri için önemli bir yol sunmaktadır” diye belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Burak Köse

Bir hafta kaldı! Lumoz Quidditch maçı 1 milyon kullanıcıya ulaşırken coşku yükseliyor!

Lumoz Quidditch testnet etkinliği, bir milyonu aşan katılımla sprint aşamasının son haftasına girdi. Faaliyette olan düğüm sayısı 740’a ulaştı ve stake etmeye katılan lisans sayısı 57.935’i aştı. Buna ek olarak ekip, kullanıcılara daha zengin bir katılım deneyimi sunmak için görev yapısını optimize etmeye ve Taş ödüllerini artırmaya devam ediyor. Katılmak için: https://lumoz.org/quidditch-join Lumoz’un büyülü yolculuğu: Coşkulu ...

Bağlantıyı kopyala