bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,417.06 1.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,511.61 3.77%
bnb
BNB (BNB) $ 551.24 4.84%
solana
Solana (SOL) $ 200.09 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621954 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652886 4.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14292 8.10%

Paylaş

F2’deki İlk Türk Pilotu Cem Bölükbaşı için NFT Serisi Yolda

icrypex formula 2 de yarisacak cem bolukbasina sponsor oldu 2 Kopya

Kripto borsası ICRYPEX, 2022 yılında Formula 2’de yarışacak olan yarış pilotu Cem Bölükbaşı’nın ana sponsoru oldu. Bugün, Zorlu PSM Sky Lounge sahnesinde gerçekleşen lansmanda Cem Bölükbaşı‘nın kariyeriden ve Formula 2 planlarından bahsedildi. Biz de BTCHaber olarak düzenlenen basın etkinliğine katıldık. Cem Bölükbaşı, BTCHaber’e NFT gelişmelerinden bahsederken, ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer de görüşlerini paylaştı.

ICRYPEX, F2’nin İlk Türk Pilotu Cem Bölükbaşı’na Sponsor Oldu

Cem Bölükbaşı, sanal motor yarışlarından Formula 2 yarışlarına yükselerek Türkiye’de bir ilke imza attı. Bölükbaşı, Formula 2’deki ilk Türk pilot olarak piste çıkacak. Kripto borsası ICRYPEX ve Cem Bölükbaşı, bu haberi, bugün düzenlenen bir basın etkinliğinde verdi. Lansmanda Bölükbaşı, Mart 2022’de Bahreyn’de koşulacak Formula 2’ye katılacağını duyurdu.

Formula 2 yarışında yarışacak olan Cem Bölükbaşı’na yarış sezonu boyunca kripto borsası ICRYPEX sponsorluk yapacak. Konu ile ilgili BTCHaber’e konuşan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer şunları söyledi:

Cem Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Formula 2’ye çıkan ilk Türk oldu. Bunun yanında dünyada da e-spordan gelip Formula koltuğuna oturan ilk birey. Dolayısıyla hem bizim için anlamlı hem de tüm Formula camiası için çok anlamlı. Ayrıca biz de bu hikayenin bir yerinde olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Bunun yanında Cem için NFT çıkaracağız. Hatta NFT serileri çıkartacağız. Öyle ki yarış sırasında yaşadığı biricik yarış anlarını NFT olarak çıkartacağız.

icrypex formula 2 de yarisacak cem bolukbasina sponsor oldu

Kariyerine e-spor ile başlayan Cem Bölükbaşı, dijital dünya ile de yakından ilgili olduğunu söyledi. Türkiye’nin Formula 2’de yarışacak ilk pilotu olan Bölükbaşı, NFT‘ler hakkında da BTCHaber’e verdiği özel röportajda şunları söyledi:

Bugün NFT’leri duyurduk. İlerleyen süreçte daha güzel projeler yapmak istiyoruz. Destekleyenlere geri dönüş olacak şekilde ama sadece dijitalde kalan projeler değil. Fiziksel yani gerçeğe döndürebildiğimiz projeler yapmak istiyoruz. Beni çok heyecanlandıran projeler geliyor. Şu ana kadar kripto paraya yatırım yapmadım. Düşünüyor muyum derseniz elbet ancak şu an sadece yarışları düşünüyorum.

Ayrıca lansman sonrasında katılımcılara, Cem Bölükbaşı’nın Formula 2’ye çıkışına özel kripto borsası ICRYPEX tarafından hazırlanan NFT‘ler hediye edildi.

Sena KarakılıçSaimcan Büyüköztürk

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Yanıt verin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala