bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 6.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,030.99 7.01%
bnb
BNB (BNB) $ 534.03 8.45%
solana
Solana (SOL) $ 132.15 14.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483582 6.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457498 6.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151773 7.97%

Exploding Kittens, Yeni Oyunu için NFT Yayınlıyor

exploding kittens yeni oyunu icin nft yayinliyor 3

NFT sektörü artık birçok alandan ilgi görmeye başladı. Bu kez masa oyunu geliştiricisi Exploding Kittens‘dan NFT hamlesi geldi. Exploding Kittens en son çıkacak olan masa oyunu Happy Salmon için Ethereum Blockchain‘i üzerinde 10 NFT yayınlamak üzere 3D baskı şirketi Glowforge ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Exploding Kittens’dan NFT Hamlesi

Los Angeles merkezli oyun yapımcısı Exploding Kittens, yeni oyunu adına NFT basabilmek için 3D baskı şirketi Glowforge ile ortaklık kurdu. Exploding Kittens’ın ortak yaratıcısı ve CEO’su; NFT sahiplerinin Glowforge 3D yazıcı kullanarak, NFT’lerini Happy Somon kutusuna yazdırabileceklerini veya NFT‘yi ikincil bir pazarda satabileceklerini söyledi. 

exploding kittens yeni oyunu icin nft yayinliyor

NFT koleksiyonun detaylarına bir bakalım. Toplamda 10 adet olan NFT‘ler, altı yaş ve üstü çocuklar için oyuna bağlanan, tahsil edilebilir bir sert ahşap kutu basmak için kullanılabiliyor. Sadece NFT sahibi, kendi Glowforge yazıcısını kullanarak veya Glowforge’dan posta yoluyla çıktı alarak tasarım dosyasını yazdırabiliyor.

Ayrıca NFT koleksiyonunu satın almak isteyenler sosyal medya yarışmasına katılım sağlanması gerekiyor. Yarışmada kazananlar 24 Ocak’ta bilgilendirilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala