bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,161.19 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.14 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 588.13 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 147.05 0.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529411 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458945 2.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160843 2.06%

Ethereum NFT Satışlarının Düşmesiyle Diğer Blockchain Ağlarındaki NFT’lerin Satışı Artıyor

"Ethereum ETF'lerinin onay süreci uzayabilir"

Ethereum Blockchain ağı, NFT’leri basmak için açık ara en popüler Blockchain ağı olmaya devam ederken, Ethereum dışındaki Blockchain ağlarındaki NFT’lerin satışında da ilginç bir şekilde artışlar yaşanıyor.

Ethereum Dışındaki Blockchain Ağlarında NFT Satışları Yükseliyor

Son dönemlerin popüler konularından olan NFT’lerin basımı için Ethereum Blockchain ağı en popüler Blockchain ağlarından birisi olsa da Solana, Cardano ve Polygon gibi Blockchain ağlarında da NFT basımı gerçekleşiyor. Bununla birlikte Ethereum NFT’lerinin satışında düşüş yaşanırken, diğer Blockchain ağlarındaki NFT’lerin satışında artış gerçekleşti. Ethereum Blockchain ağı NFT basımında en popüler ağ konumu olsa da diğer Layer-1 ve Layer-2 Blockchain ağlarında da NFT satışları yükselişe geçti.

ethereum nft satislarinin dusmesiyle diger blockchain aglarindaki nftlerin satisi artiyor 2

CryptoSlam verilerine göre, Layer-1 Blockchain ağı Cardano, NFT satış hacmine göre dördüncü en popüler Blockchain ağı olarak Ethereum ölçeklendirme platformu Polygon’u geride bırakmış durumda. Verilere göre, Cardano, satışları son 24 saat içinde yüzde 86 artış yaşamış olmasına rağmen BNB ve Polygon’un ardından altıncı sıraya geriledi. CNFT.io verilerine göre artış, son 24 saat içinde 185.000 Cardano’nun (ADA) yaklaşık olarak 70.000 dolar üzerinde işlem hacmine sahip iki proje olan Spacebudz ve Goofy Gophers’e olan ilgiden kaynaklanıyor.

Blockchain ağı Solana (SOL) dahil olmak üzere diğer Blockchain ağlarındaki satış hacminin de son yedi gün içinde arttığı görülüyor. Bununla birlikte Solana Blockchain ağındaki NFT’lerin satışı da 22 Nisan’da satışlarda, benzersiz alıcılarda ve benzersiz satıcılarda, büyük ölçüde yüksek talep gören Mad Lads’ın satışa çıkmasını ertelemek zorunda kalması nedeniyle sıçrama yaşadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala