bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Ethereum, Merge Güncellemesi Hakkında Duyuru Yayınladı

ethereum merge guncellemesi hakkinda duyuru yayinladi

Ethereum’un PoS’a geçiş adımlarının ilki olan Merge duyurulduğu tarihten itibaren heyecanla bekleniyor. Özellikle Ethereum topluluğunun uzun süredir beklediği Merge güncellemesine sayılı günler kala Ethereum twitter hesabından konuya ilişkin bir duyuru yayınlandı.

Ethereum. Merge Hakkında Gönderi Paylaştı

Ethereum resmi Twitter hesabı, 6 Eylül’de başlayacak Merge güncellemesi hakkında önemli bir duyuru yayınladı. Ethereum’un paylaştığı gönderide şu ifadeler yer aldı:

Beacon zincirinde 144896 çağda, 6 Eylül 2022’de, Bellatrix yükseltmesi yayına girecek ve Merge 10 ile 20 Eylül arasında beklenen belirli bir TTD değerinde tetiklenecek. Yürütme katmanı TTD’ye ulaştığında, İşaret zinciri bir sonraki bloku üretecek ve geçiş tamamlanacak. Beklenen geçiş süresi 13 dakikadır.

Yapılan duyuruda geçişe uygun olabilmek ve düğüm operatörlerinin ağdaki yerlerini kaybetmemek için daha yeni sürümlerde birlikte ilerlemesi gerektiği belirtildi. Doğrulayıcıların, her iki katmanda da çoğunluk istemcisi çalıştırma riski olduğundan, hangi istemcinin çalıştırılacağını seçerken dikkatli olması gerektiği aktarılıyor.

Ek olarak, Ethereum geliştiricilere hata ödülüne katılma, ağın istikrarını ve güvenliğini etkileyebilecek kritik hataları ve sorunları bulmaları için 1 milyon dolara kadar kazanma şansı sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala