bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,721.88 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.52 2.85%
bnb
BNB (BNB) $ 608.96 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 157.75 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551601 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502032 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162535 3.01%

Ethereum Geliştirici Ekibi Kintsugi Test Ağını Duyurdu

ethereum gelistirici ekibi kintsugi test agini duyurdu 2

Ethereum geliştiricisi Tim Beiko, Ethereum Merge Kintsugi test ağının lansmanını Twitter’dan duyurdu. Güncelleme ile Ethereum’un iş kanıtından (PoW) hisse kanıtı (PoS) mekanizmasına geçişi sağlanacak. Böylece Ethereum ekosistemi Etehreum 2.0’a bir adım daha yakınlaşmış olacak. Ağ güncellemeleri ve Ethereum 2.0 ile birlikte ağın, ölçeklendirilebilirlik, güvenlik, sürdürülebilirlik gibi özellikleri geliştirilecek.

Ethereum Geliştiricileri, Kintsugi Ana Ağından Bahsetti

Ethereum geliştirici ekibi, Ethereum Merge Kintsugi ana ağının test aşamasını duyurmuştu. Ağ geliştiricileri, 2022 dönemi için Ethereum Merge Kintsugi ana ağı dışında birkaç ağ yükseltmesi projesine de ağırlık verdiklerini bildirmişti. Ekibin duyurularına göre, Merge Kintsugi ve yeni ağ güncellemelerinin ilk adımı için mevcut Ethereum Mainnet (PoW), Beacon Chain (PoS) ile birleştirilecek. Geliştirici ekibin ifadelerine göre, Kintsugi ana ağının 2022’nin ikinci çeyreğine kadar piyasaya çıkması bekleniyor.

ethereum gelistirici ekibi kintsugi test agini duyurdu

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin The Merge ağını takiben The Surge, The Verge, The Plurge & The Splurge ağlarının şemasını da şahsi Twitter hesabından paylaştı. Buterin, Ethereum topluluğu olarak Haziran 2022’den önce ana ağ birleştirmesinin etkinleştirilmesi için uğraştıklarını ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala