bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Ethereum ETF’i, Spot BTC ETF’den Daha Önce Onaylanabilir

ethereum etfi spot btc etfden daha once onaylanabilir 2

Bloomberg Intelligence analisti James Seyffart hazırladığı raporda, Piyasa katılımcılarının çoğunun bir spot Bitcoin ETF‘inin mevcut vadeli ETF’lere göre daha üstün olacağı düşünüyor. Ancak Seyffart, SEC’in bu yönde bir kararı 2022 veya sonrasına kadar ertelemesinin söz konusu olabileceğini de söyledi. Seyffart açıklamasında “Bir Ethereum vadeli ETF’i gelecek yılın ilk çeyreğinde onaylanabilir” ifadelerini kullandı.

Bir spot Bitcoin ETF’inin onay almasının 2022 yılında mümkün olabileceği belirten Seyffat, “Ancak Bitcoin piyasasına yönelik regülasyonlar konusunda endişelerden kaynaklı olarak bu onay daha uzun olabilir” dedi.

Seyffart: Ethereum Vadeli ETF’i Gelecek Yılın İlk Çeyreğinde Onaylanabilir

Bloomberg Intelligence analisti James Seyffart, Ethereum vadeli işlem borsa yatırım fonunun gelecek yılın ilk çeyreğinde düzenleyici tarafından onaylanabileceğini söyledi. Vadeli işlemlere dayalı bir fon, kurumsal müşteriler için en iyi çözüm olmasa da ticaretin ilk haftasında piyasaya 1,2 milyar dolar çeken Bitcoin ETF’nin başarısını tekrarlayabilir.

ethereum etfi spot btc etfden daha once onaylanabilir

Valkyrie tarafından onaylanan ikinci Bitcoin ETF, ProShares’in başarısını tekrarlayamadı. Böylece piyasaya daha sessiz bir başlangıç ​​yaptı. Ancak bu tür ürünlerin piyasaya sürülmesi, Wall Street’te kriptonun genel olarak benimsendiğini ve kabul edildiğini gösteriyor.

Ethereum ETF’nin onayı ancak SEC’in veya SEC Başkanı Gensler’in düzenleyicinin gelecekteki finansal ürün kullanıcıları için hazır olduğunu belirtmesinden sonra mümkün olacak. Ethereum’un doğrudan piyasada yer alması, öngörülebilir bir gelecekte veya en azından düzenleyici, fiziksel olarak desteklenen bir Bitcoin ETF için yeşil ışık verene kadar mümkün olmayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala