bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,512.95 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.96 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 566.03 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 139.04 2.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523211 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457528 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133788 0.73%

Ethereum – Dogecoin Köprüsü için Yeni Sinyaller

masamy sign gundoge1

Her ne kadar genellikle saldırı haberleri ile gündeme gelseler de Blockchain köprüleri sektör açısından oldukça önemli bir konuma sahip. Bu noktada projeler arasındaki iletişimin en aktif yollarından biri olan köprüler son dönemde de artış gösteriyor. Son olarak bir süredir merakla beklenen EthereumDogecoin köprüsü için yeni bir paylaşım daha verildi.

Ethereum - Dogecoin Köprüsü için Yeni Sinyaller

Ethereum – Dogecoin Köprüsü 2022’de Tanıtılabilir

Kısa bir süre önce Medium üzerinden paylaşılan yeni verilere göre Ross Nicoll, Vitalik Buterin ve birkaç Solidity geliştiricisi, Ethereum ile Dogecoin köprüsünün farklı bölümleri için bir takım çözümleri kısaca değerlendirdi. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

2017’den bu yana doge-eth köprüsü üzerinde çalışıyoruz. Amacımız, tamamen merkeziyetsiz çift yönlü bir köprü oluşturmak. Yeni bir Blockchain yaratmayacağız, yeni bir token yaratmayacağız. Köprünün hem kullanıcılar hem de köprü Node operatörleri için ucuz olmasını hedefliyoruz. Geliştirme hibelerle finanse edildi, bize doge-eth köprüsü ödülünün bir kısmı verildi.

Köprü tasarımı süper bloklar ve teminatlandırma kullanıyor. Ancak her şeyden önce, geliştiricilerin devasa bir Solidity kod tabanı ve köprüyü hacklemek için kullanılabilecek çok sayıda saldırı vektörü ile boğuşması gerekiyor. Akıllı sözleşmelerde bir güvenlik açığı varsa, bir bilgisayar korsanının bundan yararlanacağı neredeyse kesindir, bu yüzden blok zincir köprüleri bu konuda oldukça savunmasızdır.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala