bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

ETH, MicroStrategy’nin BTC Yatırımını Kıskandırıyor

ETH MicroStrategynin BTC Yatirimini Kiskandiriyor

Bitcoin (BTC) yatırımı söz konusu olduğunda belki de akla ilk gelen isim olan MicroStrategy, 130.000 Bitcoin’in (BTC) üzerinde devasa bir BTC bilançosuna sahip. Şirket her fırsatta Bitcoin (BTC) alarak gündeme gelse de uzmanlara göre bu en iyi seçenek değildi. Öyle ki MicroStrategy, Bitcoin (BTC) yerine Ethereum (ETH) alsaydı yüzde 100 daha çok kâr elde edebilirdi.

ETH, MicroStrategy'nin BTC Yatırımını Kıskandırıyor
Kaynak: BlockchainCenter.net

ETH, MicroStrategy’nin BTC Yatırımını Kıskandırdı

Lider kripto olarak da anılan Bitcoin (BTC) bir çok balinaya ve dev kurumsal yatırımcıya sahip. Uzun vadeli olarak Bitcoin’in (BTC) geleceğine inanan bu aktörler, düzenli olarak Bitcoin (BTC) alımı yapıyorlar. Bu aktörlere El Salvador ve MicroStrategy gibi isimler örnek gösterilebilir.

Ancak kripto dünyasında hep daha iyi bir seçenek oluyor. Fiyat artış grafiklerine baktığımızda Ethereum (ETH), Bitcoin’den (BTC) çok daha iyi bir performans gösterdi. Blockchain Center’ın verilerine göre MicroStrategy, Ethereum’a (ETH) yatırım yaparak 6 Kasım itibariyle yaklaşık yüzde 108.72 daha fazla kazanç elde edebilirdi. Bu şirket için ek 3 milyar dolarlık kâr anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala