bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,004.34 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,912.13 0.03%
bnb
BNB (BNB) $ 589.39 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 144.85 0.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504218 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438527 1.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140822 2.08%

Binance verileri, BTC’nin yeniden yükselebileceğini gösteriyor

bitcoin fiyat

Bitcoin, 25 Ocak’taki Wall Street açılışının ardından önemli bir destek seviyesini test etmesiyle 40.000 doların altına düştü.

GBTC’den yapılan büyük çıkışlar, son dönemlerde Bitcoin’in fiyatını etkileyen en önemli faktörler arasında yer aldı. Gün içinde GBTC’den gerçekleşen çıkışlar 13.000 BTC ile geçtiğimiz günlere kıyasla azaldı.

Ünlü trader Daan Crypto Trades, bu çıkışların eninde sonunda yavaşlayacağını ve biteceğini dile getirdi ancak bunun için birkaç haftanın daha gerektiğini söyledi.

Trader, Bloomberg analisti James Seyffart paylaştığı verilere atıfta bulundu ve 24 Ocak’ta bir günlük en büyük ETF çıkışı yaşandığını söyledi. Çıkışlar, yaklaşık 160 milyon dolar seviyesinde yer aldı.

Binance order book’u ne söylüyor?

Binance’teki BTC/USDT order book’ların (emir defteri) durumunu ele alan Material Indicators, boğaları daha fazla düşüşten kurtarabilecek detayları ön plana çıkardı.

Material Indicators, spot fiyatın hemen altında yer alan teklif likiditesinin son üç yıldaki en büyüklerden birisi olduğunu ifade etti.

Blacknox kurucu ortağı Keith Allan, ETF’lerin yarattığı problemlere karşın bu likiditenin boyutunun hafife alınamayacak kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

“Fiyata yakın büyük bir likidite bloğumuz olduğunda fiyat eski haline dönme eğilimi gösterir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala